10 Tips voor de beste Black Friday deals

Black Friday is de meest competitieve verkoopdag van het jaar. Het is logisch dat het ook een van de drukste dagen is om te winkelen. Er zijn Zwarte Vrijdag aanbiedingen, speciale verkoopuren en deals dat het zelfs de meest doorgewinterde shoppers kan overweldigen. Het is een dag van uitdaging voor koopjesjagers. Ze hebben één groot doel voor ogen. Ze willen enorme kortingen op geweldige producten krijgen, voordat alles uitverkocht is. Deze tips leggen uit hoe ze dat doen.

Dit zijn de 10 tips voor de beste BlackFriday deals:


1. Bekijk de Advertenties en de Apps

In de advertenties kunt u veel aanbiedingen vinden. Het is daarom ook belangrijk om ze even door te kijken. Gooi ze dus niet zomaar aan de kant!

Veel Android- en iOS-apps zijn ontworpen om het winkelen voor de beste deals op Black Friday makkelijker te maken. Ze kunnen u helpen bij het vinden van de beste parkeerplaats in het winkelcentrum of zelfs de beste route naar de winkels. De apps alarmeren u wanneer de winkels die u wilt bezoeken coupons en speciale aanbiedingen hebben. Ze zullen u ook helpen de prijzen te vergelijken, terwijl u winkelt.


2. Doe je onderzoek goed voor vrijdag

Een slecht product is een slechte deal, hoe goedkoop het ook is. Als u goed geïnformeerd bent over de producten die u wilt kopen, kunt u voorkomen dat u met slechte deals wordt opgescheept.


3. Vergelijk de prijzen

Gebruik prijsvergelijkingssites zoals prijsvergelijken.nl om u te helpen bij het vergelijken van de prijzen van een bepaald product. Sommige winkels zullen een goedkope prijs voor een uitgekleed product in rekening brengen. Dan vragen ze vervolgens extra kosten voor de benodigde onderdelen die ervoor zorgen dat het product naar verwachting zal presteren. Een goed voorbeeld hiervan zijn super laaggeprijsde computerprinters die zonder kabel of printerinkt worden geleverd.


4. Zoek naar Early-Bird Shopper-kortingen

Vroeger was het zo dat de early-bird shopper de beste spullen kreeg op Zwarte Vrijdag. Nu gaan sommige winkels open op Thanksgiving. Ze zullen vaak reclame maken voor sales. Er zijn ook middernachtelijke waanzin verkopen en early-bird specials. Kijk op de lijst met winkels voor de vakantie-uren, dan mis je geen goede deal. Zoek ook uit welke winkelcentra, in uw omgeving, cadeaubonnen uitgeven op basis van hoeveel u daar uitgeeft. Dit kan oplopen tot een behoorlijke besparing als u veel van uw boodschappen in hetzelfde centrum doet.


5. Plan waar u wilt winkelen

Door te weten wanneer de winkels hun grootste verkopen hebben en de prijzen te vergelijken van de dingen die u wilt kopen, kunt u met een plan komen om te bepalen waar u als eerst moet gaan winkelen. U kunt dan aandacht geven aan de winkels die u niet wilt missen. Zodat u geen goede deal mist. De meeste winkelcentra hebben centrumkaarten op hun websites. Door ze te controleren kun je zien waar je moet parkeren. U kunt ook zien welke ingang je moet gebruiken om toegang te krijgen tot je topwinkels, welke winkels zich dicht bij elkaar bevinden en welke routes je het beste kunt nemen.


6. Versla de menigte met nachtuilskortingen op Thanksgiving

Internetkopers kunnen online winkelen op de avond voor Zwarte Vrijdag. Veel winkeliers zullen Black Friday specials plaatsen die online kunnen worden besteld. Die kunnen opgehaald worden bij uw lokale winkel. Speciale “webonly”-aanbiedingen zullen ook beschikbaar zijn vanaf de Thanksgiving dag.


7. Breng de advertenties mee

Veel winkels bieden een laagste prijsgarantie, maar het kan zijn dat u een bewijs moet leveren van het exacte product dat wordt geadverteerd voor minder. Neem eventueel advertenties die u hebt gehouden met u mee.

De meeste lokale retailers zullen niet voldoen aan internetprijzen. Zelfs als het product wordt geadverteerd op de website van hetzelfde bedrijf, maar het kan geen kwaad om te proberen. Druk de webpagina af met de details van het product en laat de geadverteerde prijs zien. Het kan u extra onderhandelingskracht geven en de verkoper overtuigen om af te zien van andere kosten, zoals montagekosten.


8. Winkelbeleid kennen

Het kennen van het retourbeleid van een winkel kan u helpen om te bepalen waar u moet kopen. Een eerdere trend van het verlengen van “terugkeerdagen” tijdens de vakantie wordt steeds minder gezien deze dagen. Bijna alle grote winkelketens hebben het eisen van retourbonnen en ruilbeurzen aan banden gelegd en velen houden een database bij van personen die de neiging hebben om misbruik te maken van het retourbeleid. Als u op een “misbruik”-lijst komt, bereidt u zich dan maar voor om afgewezen te worden.


9. Vraag naar de ontvangstbewijzen van de geschenken

Cadeaubonnen bevatten over het algemeen een beschrijving van het gekochte artikel, maar niet wat je voor het artikel hebt betaald. Het opnemen van deze bonnen in geschenkdozen maakt het retourneren of ruilen voor de ontvanger van het cadeau makkelijker. De ontvanger kan worden geweigerd om het artikel terug te brengen of te ruilen zonder aankoopbewijs, of kan het risico lopen dat hij/zij een ruil krijgt voor de huidige verkoopprijs van het artikel.


10. Het kunnen betalen

Er is duidelijk geen koopje te doen met hoge creditcardrekeningen en het betalen van hoge rentetarieven na de vakantie, maar het gebruik van de juiste creditcard kan van waarde zijn voor de consument als ze de juiste bestedingsdiscipline intact hebben. Veel creditcardbedrijven verleiden consumenten met gratis voordelen, waaronder gratis garanties, retourbescherming en verkoopprijsbescherming.

  • Garantiedekking: Uw creditcardbedrijf kan een gratis fabrieksgarantie op een product dat u koopt, verdubbelen of verdrievoudigen – een goede optie in plaats van een servicecontract te kopen dat geld kost en een kortere looptijd heeft.
  • Retourbescherming: Een creditcardbedrijf kan een terugbetaling van een product garanderen voor maximaal 90 dagen. Een winkel doet dat misschien niet. Dit is vooral belangrijk, omdat de winkeliers de toegewezen retourdagen aanhouden.
  • Bescherming van de verkoopprijs: Sommige creditcardbedrijven bieden deze bescherming aan en zullen u het verschil terugbetalen als een product dat u koopt binnen een bepaalde periode, meestal 60 dagen, verder is afgeprijsd dan de prijs die u hebt betaald.

De enorme hoeveelheid vakantieadvertenties, zowel lokaal als online, kan verwarrend zijn voor de gemiddelde Black Friday koopjesjager. Ontwikkel een plan en doe wat onderzoek. Het zal helpen om ervoor te zorgen dat uw Zwarte Vrijdag een succes is.

Veel plezier met het besparen van geld terwijl u winkelt!


Bekijk ook: wat is Blackfriday en wanneer is het?


Bron: https://www.thebalance.com/getting-black-friday-deals-951870

Naamsvermelding: Donna L. Montaldo

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *