Beste Beveiligingscamera van 2024

Als u een van de beste beveiligingscamera’s van 2024 wilt, dan moet u er nu eentje kopen. Er zijn meer scherp geprijsde beveiligingscamera’s dan ooit. Wij helpen u zoals altijd met de beste keuze maken.

Het installeren van uw eigen beveiligingstechniek, draadloze beveiligingscamera’s, IP-camera’s, bewegingsmelders – is eenvoudiger dan ooit. U heeft geen kabels, schermen of een grote harde schijf meer nodig om alle video’s op te slaan. Alles kan namelijk binnen enkele minuten worden ingesteld en beheerd vanaf uw telefoon.

Om u te helpen de juiste keuze te maken voor de beste beveiligingscamera of draadloze beveiligingscamera van 2024 hebben we alle beste bekabelde en draadloze beveiligingscamera’s op de markt getest. Hierdoor hoeft u alleen de allerbeste keuzes af te wegen.


1. Google Nest Cam Indoor Beveiligingscamera

De Nest Cam is een mooi, klein gadget bedoeld om indringers af te schrikken. Het beschikt over 24/7 live video streaming (HD) naar uw telefoon of tablet. Het geeft u bewegings- of geluidswaarschuwingen en het heeft nachtzicht, digitale zoom, bidirectionele audio, en eenvoudige installatie. Het beschikt ook over een van de sterkste ontwerpen die we hebben gezien van een beveiligingscamera. Het heeft een magnetische voet, draaibare standaard en een strakke uitstraling.

Terwijl de Nest Cam genoeg functionaliteit in het kernproduct verpakt, kunt u in de verleiding komen om voor een van Nest’s abonnementspakketten te gaan. Nest Aware heeft zeker voordelen. Voor €10 per maand of €100 per jaar krijgt u cloudopslag van uw videostromen voor 10 dagen. Die tijdslimiet neemt toe tot 30 dagen met de €30 per maand of €300 per jaar pakketten. Nest Aware geeft u ook waarschuwingsoverzichten, downloadbare clips en time-lapse-functionaliteit, naast andere functies.

Maar misschien is het grootste verkoopargument voor de Nest Cam wel de compatibiliteit met de andere slimme producten voor thuisgebruik van Nest: de Learning Thermostat en de Protect Smoke Alarm en Carbon Monoxide Detector. Als familie bieden deze producten een indrukwekkend scala aan mogelijkheden.

Lees ons volledige Google Nest cam indoor review voor meer informatie.


2. Arlo Pro IP-Camera Met basisstation

Bij de Arlo Pro krijgt u een centrale ontvanger en een Hd-beveiligingscamera. Hierdoor ziet u uw huis vanuit welke hoek u het ook instelt. Het draadloze systeem maakt verbinding via wifinetwerken. U hoeft het systeem niet onhandig door de muur hoeft te bedraden. De camera zelf neemt super scherpe Hd-video op. Het apparaat kan binnen of buiten worden geplaatst, omdat de behuizing volledig waterdicht is. De batterij gaat super lang mee, dus u kunt hem instellen en even vergeten. Er is een microfoon waardoor u kunt praten via uw telefoon door de camera.

De groothoeklens neemt tot 130 graden beeld op om er zeker van te zijn dat u niets belangrijks mist. Het apparaat heeft nachtzicht voor het opnemen van elk moment van de dag of de nacht. Het biedt lokale USB-opslag voor video’s, evenals zeven volle dagen Hd-video’s die zijn opgeslagen in de cloud. Er is zelfs een super luid alarm dat u kunt activeren om te proberen indringers af te schrikken. Het hele systeem is gekoppeld aan slimme thuisapparaten voor spraakbesturing en de Arlo ondersteunt zelfs live-streaming.


3. Ring Stick Up Cam Draadloze Beveiligingscamera

De Ring Stick Up Cam is ontworpen voor binnen en buiten. Het is in meer dan één opzicht een slimme keuze. Het is een product van Amazon en dus werkt het met Alexa. Wilt u zien wat er nu voor de camera gebeurt? Vraag het aan Alexa. De camera maakt ook verbinding met de Echo Show, Echo Spot, Fire tv of Fire Tablet voor allerlei andere opties.

Het installeren van de camera is zeer eenvoudig en duurt meestal minder dan tien minuten. Eenmaal geactiveerd kunnen gebruikers drie zones instellen om te monitoren. Elke beweging in die zones stuurt een onmiddellijke melding naar de telefoon, tablet of computer van de gebruiker. Als er gevaar dreigt, laat een op afstand geactiveerde sirene indringers weten dat ze in de gaten worden gehouden.

De camera heeft nachtzicht, een horizontaal gezichtsveld van 150 graden en een verticaal gezichtsveld van 85 graden. De 1080 p video is top-notch en geeft een helder beeld van de binnen- of buitenactiviteit. Als de camera buiten is geïnstalleerd, kan hij bestand zijn tegen regen, sneeuw of zonneschijn. Het is wel een bedrade camera, dus heeft wel een aansluiting nodig.

Lees ons volledige Ring Stick Up Cam review voor meer informatie.


4. ARLO Ultra 4K IP-camera Beveiligingscamera Met basisstation

Vaak denken we bij 4K resolutie aan televisies of computermonitoren. Dit apparaat heeft ook een 4K resolutie. Met 4K videokwaliteit is het een goede keuze voor uw beveiliging. De Arlo maakt het makkelijker om in te zoomen en de details op iemands gezicht te zien. In lagere resoluties kunt u deze missen. Het apparaat zelf kan ook tot 180 graden draaien om een panoramisch uitzicht op elke kamer of tuin te bieden.

Het toestel is weerbestendig, dus deze camera is zowel binnen als buiten goed te gebruiken. Stel hem thuis op en met nachtzicht krijgt u 24/7 thuisbeveiliging. Een bewegingsgevoelige spot en luide sirenes kunnen indringers afschrikken. De sirene kan op afstand worden geactiveerd. De Arlo is een ideale keuze voor mensen die vaak op reis zijn of buitenshuis werken.

U kunt real-time waarschuwingen op uw telefoon krijgen via de downloadbare app. Elke waarschuwing biedt een directe keuze om de autoriteiten te waarschuwen.

Als u gewoon op zoek bent naar een beveiligingsapplicatie, bekijk dan onze keuzes voor de beste beveiligingscamera apps.


5. Ring Floodlight Cam

De Ring schijnwerpercamera kan ’s nachts perfect opnemen via twee superheldere, bewegingsgevoelige led-schijnwerpers. Dit heeft als voordeel dat u een hoogwaardige video krijgt en schijnwerpers die indringers weg kunnen jagen. Er is ook een 110 decibel-alarm om mensen hoorbaar af te schrikken. Er zijn ultragroothoekbewegingssensoren om de opname van de camera te activeren naast die schijnwerpers, die beweging in objecten detecteren, zelfs met gezichtsherkenning.

Het is weerbestendig, dus u kunt het buiten installeren, en de bewegingsdetecties bieden u ook meldingen op de gesynchroniseerde smartphone-app. De schijnwerpers zijn voorzien van een infraroodopname voor het geval u ’s nachts nog meer incognito wilt opnemen. De camera neemt een volledige 140 graden groothoekbeeld op. Alle bovenstaande bewegingsgevoelige functies kunnen worden bestuurd via de mobiele app op cue. Het is het beste van alle werelden.


Waarop u moet letten bij het kopen van een beveiligingscamera

Ecosysteem. Voordat u de kenmerken van een beveiligingscamera verkent, controleert u wat het bedrijf nog meer te bieden heeft om uw huis te helpen beschermen. Wanneer u begint met de montage van uw beveiligingssysteem, wilt u ervoor zorgen dat alle functies die u wilt uit het beveiligingssysteem kan worden gekocht, hetzij inbegrepen bij het systeem of als een extra module. Deze kunnen bestaan uit bewegingssensoren, schijnwerpers voor buiten, magneetsloten en meer.

Maandelijkse kosten. Voor sommige beveiligingscamera zijn maandelijkse kosten nodig om uw gegevens op te slaan of uw huis in de gaten te houden. Hoewel deze maandelijkse abonnementen voordelen hebben, zijn ze duur. Zorg ervoor dat de functies van het maandabonnement (zoals thuisbewaking of sms-waarschuwingen) de abonnementskosten voor u waard zijn.

Reputatie – Als u beveiligingscamera’s in uw huis installeert en u vertrouwt uw voordeurslot aan een bedrijf, zorg er dan voor dat u bekend bent met het merk. Thuisbeveiliging is een gebied waar u niet het risico wilt lopen om de veiligheid van uw gezin in onbekende handen te geven.


Bekijk ook: De beste beveiligingscamera set voor buiten van 2024


Bron: https://www.lifewire.com/best-smart-home-security-systems-4034626

Naamsvermelding: Gabe Carey

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *