Beste draadloze DECT telefoon van 2020

Onze keuze van de beste draadloze DECT-telefoons voor uw huis en kantoor voor alle budgetten. De beste draadloze telefoons zijn betrouwbaarder dan smartphones. Ook bieden ze een betere gesprekskwaliteit en zijn tegenwoordig ook vrij goedkoop. We hebben veel uren besteed aan het onderzoeken en evalueren van draadloze telefoons. Om zo de beste vaste telefoonopstelling te vinden voor uw huis of bedrijf.

Over het algemeen denken we dat de beste draadloze DECT-telefoon de Panasonic KX-TG6822 met antwoordapparaat is. Hij is eenvoudig te gebruiken. Daarnaast heeft hij grote toetsen en een helder verlicht scherm. Bovendien beschikt hij over geweldige extra functies zoals oproepblokkering, noodstroomvoorziening en een sprekende beller-ID.

We zijn ook een fan van de eenvoudige Gigaset C530IP. Wat een geweldige voordelige optie is als u op zoek bent naar een meer eenvoudige draadloze DECT-telefoon. Aan de andere kant van het spectrum heeft de Panasonic KX-TG6822 meer functies dan elke andere draadloze DECT-telefoon. Vergeleken met ander modellen die we hebben beoordeeld. Verder is hij beter geschikt voor zakelijke integratie dan andere telefoonsets.

Als je wat pro tips nodig hebt over waar je op moet letten als het gaat om het kiezen van de juiste draadloze DECT-telefoon, dan vind je onderaan dit artikel veel advies. Lees verder voor onze keuze van de beste draadloze telefoons voor alle budgetten.


1. Panasonic KX-TG6822 Dect telefoon

Het beste aan de Panasonic KX-TG6822 is zijn mix van nuttige functies en aanpasbare instellingen. Samen met zijn gebruiksvriendelijke interface. Dit draadloze DECT telefoonsysteem bevat een antwoordapparaat. Ook bevat hij drie handsets. Die kunnen worden uitgebreid tot een totaal van zes.

De handset is voorzien van een groot digitaal display. Samen met een contrastrijke, zwart-witte uitlezing. De toetsen volgen hetzelfde kleurenschema. Ook zijn deze voorzien van achtergrondverlichting voor eenvoudig bellen. Zelfs in het donker. De handset is groter dan andere die we hebben beoordeeld. Dus het is niet de meest slanke of mooiste optie. Aan de linkerzijde is een headset-aansluiting voor handsfree bellen. Je kunt ook de speakerphone van de handset gebruiken. Echter is de geluidskwaliteit beter via de bedrade verbinding. Er is een speciale belblokknop rechtsonder op het toetsenbord. Hiermee kunt u gemakkelijk telemarketeers omzeilen. U kunt tot 250 nummers blokkeren met deze functie. Dit kan als u zich abonneert op een beller-ID-dienst van uw telefoonbedrijf.

Van de door ons geteste telefoons had de Panasonic KX-TG6822 een van de beste batterijprestaties. Het duurde 5,5 uur om op te laden van leeg naar vol. Vergeleken met de gemiddelde oplaadtijd van 6,5 uur is dit heel laag. Ten tweede was het een van de langstdurende handsets in onze standby-timingtests.

Maar naast de regelmatige prestaties van de telefoon heeft hij ook een geweldige noodstroomvoorziening. Als er een stroomstoring is, kan het toestel stroom opnemen van een opgeladen handset om u te laten bellen. Het is niet de mooiste draadloze DECT telefoon is die we hebben getest. Echter is de KX-TG6822 eenvoudigweg de beste draadloze telefoon die we hebben getest. Het is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een meer dan gewone huistelefoon.


2. Gigaset S850A GO Dect Telefoon

Ik denk dat het eerlijk is om te zeggen dat ik niet zo dol ben op het ontwerp van deze Gigaset-telefoon. Terugkijkend op mijn aantekeningen, heb ik geschreven dat het een “een soort van klote mobiele telefoon, zeer goedkoop en vervelend” is.

De functionaliteit is echter onmiskenbaar sterk. Je krijgt 300 uur uit de batterij op stand-by. Telefoonblokkering, babyfoon, en een kalender, plus sms’en en zelfs een gekke fotokijker zitten er ook bij. (Ik ben niet overtuigd van het gebruik van de laatste, eerlijk gezegd).

Het wordt geleverd met een secundaire doos die het telefoonsignaal versterkt. Dit kan nuttig zijn in grote huizen. Maar overbodig in de rest. Ook sluit hij aan op uw router om gratis te bellen via het internet. Vreemd genoeg kun je niet bellen via WiFi. Het basisstation moet namelijk worden aangesloten op je router. Maar het is nog steeds een geweldige en unieke functie.

Het is alleen jammer dat het ontwerp zo “normaal” is.


3. AEG Boomerang 15

Wil je een in het oog springende snoerloze telefoon? Die er niet uitspringt boven de kwaliteit? De AEG Boomerang is een interessante limited edition telefoon met een wit boemerang design. Aangevuld met een 1.6″ blauw verlicht dot matrix LCD display. De telefoon bevat een geïntegreerd antwoordapparaat dat tot 30 minuten aan berichten kan opnemen. Ondanks het elegante ontwerp is de telefoon zeer intuïtief met verlichte toetsen. Ook heeft hij een duidelijke luidsprekertelefoonfunctie. Dit is zeker een telefoon die u het niet erg vindt om op uw bureau te zitten!

Merk op dat deze telefoon wel werkt in de Verenigde Staten. Echter moet u wel de meegeleverde spanningsomvormer gebruiken om hem aan te sluiten. Hij werkt op standaard AAA-batterijen.


4. Gigaset C530IP

Het Gigaset-draadloze DECT telefoonsysteem biedt een heleboel geweldige functies. Hieronder valt ondersteuning voor zowel vaste als IP-gesprekken, tot vier gesprekken parallel. Eveneens als uitbreidbaarheid tot zes handsets en een 1,8-inch kleurendisplay met hoge resolutie. Het geluid is luid en duidelijk. Aangevuld met vijf instelniveaus voor een comfortabel volume. Het bevat ook een web-interface voor het configureren van de telefoon en basisstations.

Als u op zoek bent naar het gebruik van de telefoon in de eerste plaats voor het bellen via het internet. Het wordt geleverd met een aantal voorgeconfigureerde VOIP-providers. Maar ongeacht of u van plan bent om het uit te rollen voor standaard vaste- of IP-gebruik, zijn uitstekende bereik, uitbreidbaarheid en best-in-class geluidskwaliteit. Concluderend maakt de C530IP een uitstekende investering, vooral voor het kantoor.


5. Panasonic KX-PRW120NLW Dect Telefoon

Het eerste wat je opvalt aan deze telefoon is dat hij er heel anders uitziet dan de box art. De toetsen zijn wat lichter en de hoorn is wat grover. Toch, laat dat je niet afschrikken. Deze telefoon ziet en voelt eersteklas aan. Met een aangename metallic glans en een mooi gewicht.

Er is een soort van vroege mobiele telefoon kwaliteit aan de handset. Onder andere veel van dezelfde functionaliteit. Net als bij de andere telefoons bovenaan deze lijst, krijg je een telefoon die ook een babyfoon is. Ook werkt hij als een intercom, een telefoonboek en een kalender.

Eerlijk gezegd had deze telefoon bovenaan de lijst kunnen staan. Jammer genoeg zijn er een paar kleine probleempjes. Ten eerste pikt het scherm veel te gemakkelijk vingerafdrukken (en oorafdrukken) op. Dit bederft luxueuze ontwerp een beetje.

Over het ontwerp gesproken, het mooie ‘zwevende’ uiterlijk is geweldig. Maar het is te gemakkelijk om de oplaadpinnen te missen als je de telefoon op het basisstation plaatst. Je kunt de handset heel gemakkelijk neerleggen en denken dat hij aan het opladen is. Om er zo vervolgens achter te komen dat hij helemaal niet oplaadt. hierbij komt ook dat je geen batterij meer hebt als je moet bellen.

Tot slot merkte ik dat het telefoonscherm steeds een kleine diavoorstelling toont. Vooral van de mogelijkheden van de telefoon wanneer deze niet in gebruik is. Het leek een verspilling van energie. Dus ik probeerde hem uit te schakelen. En ik kon er niet achter komen hoe dat moest. Vervelend.

Toch is dit over het algemeen een geweldige telefoon. Ook is hij ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een handset die anders is dan van de menigte.


6. Panasonic KX-TGK220 Draadloze Telefoon

Zoals hierboven, in principe. Wanneer de KX-TGK220 telefoon in het basisstation staat, zien ze eruit als een hoge witte kolom. Dit is opvallend en creatief en een beetje anders. Totdat hij overgaat, zou je niet eens weten dat het een telefoon was.

En dan scheidt u de telefoon van het basisstation om te bellen. Hierdoor valt het allemaal uit elkaar, metaforisch gezien. De telefoon voelt gewoon een beetje goedkoop en vervelend aan. Ook het display valt een beetje tegen. Het opzetten is ook nogal lastig.


Wat te zoeken in een draadloze DECT telefoon

Uitbreidbaarheid – Sommige draadloze telefoonsystemen zijn uitbreidbaar. Dit betekent dat u een enkele handset en een basisstation kunt kopen. En vervolgens extra handsets kunt toevoegen. Dit bespaart de kosten. Net als de ruimte van het gebruik van een apart basisstation voor elke handset die je nodig hebt.

Levensduur van de batterij – In tegenstelling tot draadloze DECT telefoons, die geen externe voedingsbron nodig hebben. Komt elk gesprek op een draadloze telefoon voorbij op het moment dat de batterij leeg is. Als u uw telefoon voor uw werk moet gebruiken. Of als u in de loop van een bepaalde dag gewoon veel tijd aan de telefoon doorbrengt. Zoek dan naar een telefoon met een lange batterijduur.

Batterij back-up – De meeste draadloze DECT telefoons gebruiken batterijen. Deze zitten in de handset en een stekker voor het basisstation. Dat betekent dat u niet kunt bellen als de stroom uitvalt. Zelfs niet als de telefoonlijnen nog in gebruik zijn. Om een potentieel levensbedreigende situatie te voorkomen. Moet u op zoek gaan naar een draadloze DECT telefoon. Eentje met een basisstation met een back-upfunctie voor de batterij.


Bronnen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *