Beste draadloze koptelefoon van 2024

Heeft u er ook altijd zo’n hekel aan als de draadjes van uw koptelefoon in de weg zitten? Of dat ze helemaal in de knoop zitten, als u ze wilt gebruiken? Dan zijn draadloze koptelefoon echt iets voor u! Er zijn veel verschillende soorten waar u uit kunt kiezen. De wirecutter hebben er de afgelopen jaren meer dan 300 getest, dus we kunnen u helpen bij het kiezen van de beste set. Natuurlijk heeft iedereen zijn of haar eigen voorkeuren en past niet elke koptelefoon bij ieder persoon, maar er is altijd een perfecte Bluetooth-koptelefoon voor u. In deze lijst hebben we een paar van de beste voor u neergezet.


Beste draadloze koptelefoon

De Elite 85h over-ear-koptelefoon doet bijna alles beter dan de concurrenten tegen vergelijkbare prijzen.

Voor wie dit is: De Jabra Elite 85h is een ontwerp met een comfortabele pasvorm en een lange levensduur van de batterij, waardoor het een goede keuze is wanneer u een handige en langdurige draadloze luisterervaring wilt.

Waarom raden wij deze aan:

De levensduur van de batterij van de Jabra Elite 85h is 36 uur (met actieve ruisonderdrukking ingeschakeld) en de koptelefoon wordt snel opgeladen, zodat deze na slechts 15 minuten laden, vijf uur lang kan worden gebruikt. De microfoon kwaliteit is super helder voor telefoongesprekken. Terwijl andere Bluetooth-koptelefoons verwarrende en onoverzichtelijke knoppen kunnen hebben. Die er voor kunnen zorgen dat u verkeerde knopjes gaat indrukken. De 85h heeft een eenvoudige bediening en een makkelijk koppelingsproces op alle apparaten.

Foto: Rozette Rago

Levensduur van de batterij: 36 uur
Garantie: twee jaar

Bent u op zoek naar een andere stijl, wilt u een draadloze koptelefoon voor minder geld, of wilt u meer details weten over de beste draadloze Bluetooth-koptelefoon? Bekijk dan onze volledige review van de beste draadloze Bluetooth-koptelefoon.


Beste draadloze oordopjes

Comfortabel, klinkt geweldig, fantastisch voor telefoongesprekken en is uitgerust met alle bedieningselementen die u nodig heeft. De Elite 65t is de eerste set echte draadloze koptelefoons die we aanraden over de traditionele Bluetooth-oordoppen.

Voor wie dit is: Bluetooth oordopjes zijn licht, draagbaar en onopvallend. Ze zijn geweldig voor mensen die oortjes gewoon snel in hun zak stoppen. Want hierdoor zitten die niet telkens met draden die in de knoop zitten.

Waarom raden wij deze aan:

De Jabra Elite 65t is de eerste set draadloze oordopjes die voor dagelijks gebruik zeer geschikt is. Ze klinken geweldig, ze zijn comfortabel en ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Ze bieden zowel volume- als track bediening en de mogelijkheid om uw digitale assistent te activeren. De vier-microfoon array werkt goed om uw stem kristalhelder te laten klinken tijdens telefoongesprekken. Hoewel de Elite 65t oordopjes de meeste externe ruis blokkeren, hebben ze ook een transparantie-modus, zodat u kunt kiezen om uw omgeving te horen.

Als u onze gedachten over andere echte draadloze oordopjes wilt lezen, bekijk dan onze beste gids voor echte draadloze koptelefoons. Of als de standaard Bluetooth oordopjes meer uw ding zijn, kunt u meer lezen over deze modellen in onze beste Bluetooth oordopjes gids.

Foto: Rozette Rago

Minpunten, maar geen dealbrekers: Wanneer u op de knoppen op het linker oordopje drukt (deze regelen het volume), kunt u het oordopje uiteindelijk gladstrijken in uw oor. Het effect is niet oncomfortabel, maar wel een beetje vervelend.

Ondanks dat deze oordopjes vijf uur lang functioneren na één oplaadbeurt (wat redelijk lang is voor draadloze oortjes), is dit nog steeds veel korter dan de levensduur van standaard Bluetooth-oordopjes. En in onze tests heeft de Elite 65t-koptelefoon een zeer kleine vertraging veroorzaakt tijdens het bekijken van video’s, vooral in de YouTube-app. Als u op zoek bent naar een alternatief, raden we ook onze tweede keus aan, de Plantronics Backbeat Go 410, die ook onze keuze is voor de beste ruisonderdrukkende oordopjes.

Extra’s

Levensduur van de batterij: tot vijf uur, plus twee extra volledige oplaadbeurten met oplaadkoffer
Garantie: twee jaar
Beschermd tegen: water en stof; IP55

Bent u op zoek naar een andere stijl, wilt u een draadloze koptelefoon voor minder geld, of wilt u meer details weten over de beste Bluetooth-oordopjes? Bekijk dan onze volledige review van de beste Bluetooth oordopjes.


De beste draadloze koptelefoon voor ruisonderdrukking

Bose Noise Cancelling Headphones 700

De Bose 700-koptelefoon biedt een uitstekende geluidsonderdrukking in een comfortabel, lichtgewicht ontwerp dat reisvriendelijk is, maar ze hebben helaas wel een hoge prijs.

Voor wie dit is: Dit type koptelefoon is voor mensen die voorkeur geven aan de geluidskwaliteit van over-ear ontwerpen, maar wel graag een koptelefoon zonder draden wil. Veel van dergelijke paren kunnen zowel draadloos als bedraad werken, en ze hebben meestal een langere levensduur van de batterij dan hun oordopjes. Ze zijn geweldig voor mensen die een veelzijdige koptelefoon willen voor zowel thuis als op kantoor, maar ze zijn niet zo draagbaar als oordopjes.

Waarom raden wij deze aan:

De Bose Noise Cancelling Headphones 700 is de beste draadloze koptelefoon die Bose ooit heeft uitgebracht. Ze zijn duur, maar we denken dat ze de moeite waard zijn als u het niet erg vind om een hoog bedrag te betalen. Ze bieden de superieure ruisonderdrukking waar Bose bekend om staat, plus meer instelbaarheid dan op elke andere ruisonderdrukkende koptelefoon die we hebben getest. U kunt het actieve ruisonderdrukking niveau (ANC) aanpassen op een schaal van 0 tot 10, dus als u merkt dat u het ongemakkelijke “trommelvlieszuig”-probleem ervaart, of als u gewoon een beetje meer gevoel voor uw omgeving wilt hebben – heeft u meer flexibiliteit om een niveau te vinden dat voor u werkt. Deze koptelefoon heeft ook een lichtgewicht ontwerp dat comfortabel is om urenlang te dragen. Ook zijn ze voorzien van een eenvoudig te gebruiken knoppen, die u kunt gebruiken zonder te kijken.

Foto: Rozette Rago

Minpunten, maar geen dealbrekers: De geluidskwaliteit is goed, maar niet zo scherp als op de beste over-ear koptelefoons die we hebben getest en de app kan ergerlijk zijn. De levensduur van de batterij van de 700 is niet toonaangevend in de sector, maar met 20 uur is het meer dan voldoende.

Levensduur van de batterij: 20 uur
Garantie: één jaar

Voor meer informatie, zie onze volledige review van de beste ruisonderdrukkende koptelefoons.


De beste draadloze sport koptelefoon voor de training

Volledig draadloos met een comfortabele en veilige pasvorm, de Elite Active 65t oordopjes zijn de oordopjes van de Elite Active 65t die het dichtst in de buurt komen van het dragen van geen enkele koptelefoon.

Voor wie dit is: Als u loopt of als u uw koptelefoon in de sportschool gebruikt, hebt u speciale sport koptelefoons nodig die een high-impact bewegingen en tegen zweet kunnen.

Waarom raden wij deze aan:

De Jabra Elite Active 65t draadloze oordopjes hebben een ingebouwde volume-, track- en digitale-assistent bediening, zodat u zich niet te veel bezig hoeft te houden met uw apparaat tijdens het sporten. U kunt met één van de functies gesprekken voeren zonder dat u uw oordopjes hoeft te verwijderen. De vijf uur batterijduur per oplaadbeurt is meer dan genoeg voor de meeste sportschool sessies; plus, de oplaadkoffer kan tot 10 uur meer opslaan (en de snelle oplaadfunctie geeft u 1½ uur gebruik vanaf slechts 15 minuten in de oplaadkoffer).

Foto: Kyle Fitzgerald

Minpunten, maar geen dealbrekers: Hoewel we dol zijn op de Elite Active 65t, hebben we wel een paar kleine minpuntjes. Wanneer u op de knoppen drukt die de tracks en het volume regelen, duwt u het oordopje ook verder in uw oor. Het gevoel is niet ongemakkelijk, maar wel lichtelijk vervelend.
Ten tweede, hoewel de ingebouwde versnellingsmeter op de oordopjes een goed idee is, volgt hij op dit moment slechts stappen. Het doet dit nauwkeurig, maar als u een fitness liefhebber bent, heeft u waarschijnlijk een fitnesstracker die dit doet.

En hoewel we van deze oordopjes houden voor de meeste sporten. Hebben we andere opties voor zwemmen, gewichtheffen en andere specifieke activiteiten in onze beste draadloze sport koptelefoon gids. Plus enkele extra keuzes voor hardlopers in onze beste hardloop koptelefoon gids.

Levensduur van de batterij: ongeveer vijf uur
Garantie: twee jaar
Beschermd tegen: zweet- en waterschade

Lees onze volledige recensie van deze koptelefoons in onze gids voor de beste sport koptelefoons.


De beste draadloze hardloop koptelefoon

Dit paar laat omgevingsgeluiden toe om u veilig te houden en klinkt beter dan de concurrentie. De BackBeat Fit 2100 oordopjes zijn robuust, comfortabel en bestand tegen water en zweet. Ze hebben een batterijlevensduur van meer dan zeven uur.

Voor wie dit is: Als u vaak naar buiten loopt (in tegenstelling tot op een loopband), heeft u een koptelefoon nodig die niet alleen comfortabel op zijn plaats blijft zitten, zweetbestendig en gemakkelijk te gebruiken is, maar die u ook in staat stelt uw omgeving te horen. Zodat u veilig kunt blijven voor auto’s en andere gevaren.

Waarom raden wij deze aan:

Plantronics’ BackBeat Fit lijn van oordopjes is al twee jaar onze favoriete lopende koptelefoon. Ze zijn comfortabel en gemakkelijk te gebruiken terwijl u in beweging bent. Ook zijn ze bestand tegen zweet, regen en stof. De BackBeat Fit 2100 biedt een geweldige geluidskwaliteit. Beter dan wat we gehoord hebben van bijna elke andere draadloze koptelefoon die we ooit getest hebben. De oordopjes voelen licht en stabiel aan – u kunt ze gewoon op/ in uw oren stoppen en weggaan. Een haak over het oor en een kleine vleugel net binnen het buitenoor houden elk oordopje op zijn plaats. De BackBeat Fit 2100 heeft een batterijlevensduur van zeven uur. Met de snelle oplaadfunctie kunt u na 15 minuten alweer 1 uur luisteren.

Foto: Kyle Fitzgerald

Minpunten maar geen dealbrekers: De BackBeat Fit 2100 is voor het grootste deel fantastisch, maar we hebben een klein probleempje. Op het moment dat het koud is buiten. Bijvoorbeeld u bij koud weer met een sjaal loopt of een hoge kraag op uw jas heeft, kan de dikke, rubberen kabel die de oordopjes met elkaar verbindt, er af en toe tegenaan stoten. Toch hebben we nooit het gevoel gehad dat de oordopjes aan de sjaal trokken of het risico liepen om vallen.

Levensduur van de batterij: zeven uur
Beschermd tegen: water, zweet, stof; IP57
Garantie: één jaar

Voor meer informatie, zie onze volledige review van de beste hardloop koptelefoons.


Bron: https://thewirecutter.com/reviews/best-wireless-headphones/#best-wireless-headphones

Naamsvermelding: Lauren Dragan

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *