Beste draadloze oordopjes van 2024

We houden van de Jabra Elite 75t draadloze oordopjes. Ze zijn de beste combinatie van prestatie en functies en zeker voor dit geld. Ze zijn heerlijk om te gebruiken. Door hun kleine formaat zijn ze zowel comfortabel als discreet, en zijn makkelijk te bedienen. De batterij gaat ongeveer een werkdag mee. Zo kan je ongestoord genieten van een geweldige kwaliteit muziek en telefoongesprekken.

Beste draadloze oordopjes

Jabra Elite 75t

De Elite 75t draadloze oordopjes zijn comfortabel, geweldig klinkend en voorzien van alle bedieningselementen en functies die je nodig hebt.

De Jabra Elite 75t draadloze oordopjes zijn de beste Bluetooth-oortjes, omdat ze geweldig klinken en prettig aanvoelen. Ze bieden het gemak van volledig draadloos zijn. Vergeleken met onze andere keuze, de Elite 65t, hebben de nieuwe oordopjes een kleinere, lichtere vorm. Ze hebben een langere levensduur van de batterij (5-7½ uur per oplaadbeurt) en eenvoudigere bediening. Jabra heeft de kleinere, afzonderlijke volumeregelaars van de 65t afgeschaft en biedt nu één grote multifunctionele knop op elk oordopje. Deze is eenvoudig in te drukken en om functies te bedienen zoals afspelen/pauzeren, volume, overslaan van nummers en digitaal-bestand activering.

De vier-microfoonserie en de verbeterde actieve afname van windgeluiden zorgen ervoor dat uw stem uitzonderlijk duidelijk klinkt tijdens telefoongesprekken. Hoewel de Elite 75t oordopjes geen ruisonderdrukking hebben, blokkeren ze veel van het geluid om je heen. Ook hebben ze een transparantiemodus. Hierdoor kun je kiezen om je omgeving te horen wanneer je dat nodig hebt. Het zakformaat opbergdoosje laadt op via USB-C en kan iets meer dan twee volledige ladingen bevatten. Bovendien beschermt een garantie van twee jaar van Jabra u tegen onverwachte haperingen.


Goedkoopste draadloze oordopjes: Skullcandy SESH

De beste budgetvriendelijke draadloze oordopjes
Als u volledig draadloze oordopjes wilt, dan is de Sesh een betaalbare optie die goed klinkt en garantie biedt
.

Als je echt graag draadloze oortjes wilt en geen honderden euro’s wilt betalen, raden we de Skullcandy Sesh aan. Deze oordopjes hebben een fijn, bas-voorwaarts geluid en een comfortabele pasvorm. Ze zijn ook waterbestendig en zijn gemakkelijk te bedienen. Dit alles voor een typische prijs van rond de 60 euro. We houden er ook van dat het paar wordt geleverd met twee jaar garantie en Skullcandy’s Fearless Use Promise. Dat betekent dat als je één oordopje verliest of breekt het bedrijf je een compleet nieuw paar zal sturen. De drie uur levensduur van de batterij is niet verbazingwekkend, maar je kunt nog drie volledige ladingen uit het meegeleverde oplaaddoosje krijgen. Deze is klein genoeg om in een zak te passen.


Onze keuze voor de beste draadloze oordopjes: Jabra Elite 75t

Foto: Rozette Rago

De Jabra Elite 75t oordopjes zijn een genot om te gebruiken en bieden alle voordelen van de traditionele Bluetooth oordopjes. Een upgrade ten opzichte van onze andere keuze, de Elite 65t. Deze behoren tot de kleinste, lichtste echte draadloze oordopjes die we hebben getest. Hun pasvorm moet nog steeds veilig zijn voor een verscheidenheid aan oorvormen.

De bediening is eenvoudig en comfortabel in gebruik. De levensduur van de batterij is ongeveer 7½ uur per oplaadbeurt. Dat is ongeveer voldoende voor een volledige werkdag. Het oplaaddoosje past in het muntzakje van een broek en biedt 20 uur aan extra accu. De oortjes klinken geweldig met muziek, en de microfoons zijn opmerkelijk goed in het verminderen van gematigd windgeruis, terwijl uw stem helder blijft voor uw bellers. Als je de elementen moet trotseren, zijn de 75t oortjes stof- en waterbestendig (met een IP55-classificatie). Ze zijn compatibel met Google Assistant, Alexa en Siri. Als er iets misgaat, beschermt de Jabra het paar met twee jaar garantie.


Verbinding

De Elite 75t set maakt gebruik van Bluetooth 5.0, dus u moet niet te maken krijgen met de vele dropped calls of stotterende muziekproblemen die veel oudere echte draadloze oordopjes hebben geteisterd. In onze tests kon ik drie muren weglopen van mijn telefoon en geen last hebben van overslaan of vallen. Ik liet zelfs mijn telefoon op de tweede verdieping en jogde een trap af en ongeveer 20 meter verderop om de post te controleren, en de Elite 75t liet mijn telefoon niet vallen. Natuurlijk kunnen buizen, grote metalen balken en andere factoren je ervaring beïnvloeden, maar we waren erg blij met de stabiliteit van de verbinding binnen, buiten en zelfs in storingsgevoelige gebieden zoals de sportschool en de metro.

Daarnaast biedt de 75t een dual-device Bluetooth-verbinding, wat betekent dat u tegelijkertijd met uw telefoon en laptop kunt worden verbonden. Dus als u naar muziek luistert die vanaf uw laptop wordt gestreamd en u wilt een oproep beantwoorden, hoeft u de Bluetooth-verbinding niet handmatig om te schakelen van de laptop naar de telefoon zoals u dat doet met veel andere oordopjes zoals de AirPods of de Powerbeats Pro. U kunt de oproep gewoon beantwoorden en de Jabra-set wisselt automatisch het geluid om. En als u de oordopjes uit uw oren haalt, wordt uw muziek automatisch gepauzeerd.


Hoe zitten ze?

In tegenstelling tot veel echte draadloze oordopjes die we hebben getest, voelden de Elite 75t oordopjes zich goed en veilig, zelfs als we hebben gejogd, gesprongen of met ons hoofd hebben geschud. Ze zijn klein en licht van gewicht, en ze zullen niet bengelen, uitsteken of uitvallen elke keer als u te snel beweegt. Met drie paar oordopjes om uit te kiezen, konden al onze panelleden een combinatie vinden die voor hen werkte, zelfs de mensen met de grootste en de kleinste oren, die regelmatig moeite hebben om oordopjes te vinden die op hun plaats blijven zitten. De Elite 75t oordopjes zijn veel minder opvallend dan de meeste concurrerende echte draadloze ontwerpen, wat aantrekkelijk kan zijn voor mensen die niet de aandacht willen vestigen op hun oordopjes.


Bediening

De Elite 75t biedt meer controles dan veel sets van echte draadloze oordopjes. Elk oordopje heeft een grote knop, en door middel van verschillende combinaties van kranen of grepen, kunt u het afspelen/pauzeren, het volume, het overslaan van tracks, het beantwoorden/beëindigen van oproepen en digitaal-bestand activering regelen. We vonden deze nieuwe knoppenconfiguratie gemakkelijker te manipuleren dan die van de Elite 65t. En in tegenstelling tot veel van de touch-sensor-gebaseerde oordopjes die we hebben getest, worden de 75t-knoppen niet per ongeluk geactiveerd als je hand toevallig een van de oordopjes poetst.

We vinden het prettig dat de knoppen niet hard klikken wanneer u depressief bent, en ze zijn gevoelig genoeg om druk uit te oefenen, zodat u de oordopjes niet pijnlijk in uw oren hoeft te stampen om een reactie te krijgen. De Elite 75t is compatibel met zowel iOS als Android en gecertificeerd voor gebruik met Siri, Alexa en Google Assistant.


Functies

De Elite 75t heeft een verzegeld, geluidsisolerend ontwerp dat helpt om afleiding om je heen te voorkomen. Maar als u een gesprek wilt voeren of liever uw omgeving hoort, tikt u gewoon één keer op de knop op de linker oordop – dit activeert de “transparantiemodus”, die de microfoons gebruikt om externe geluiden door de draadloze oordopjes zelf te sturen. Met de gratis Jabra Sound+ app kunt u deze actie zo instellen dat u uw muziek pauzeert of verder kunt afspelen op een lager volume, zodat u een mix van uw muziek of oproep en het externe geluid kunt horen. Bovendien beschermt de 75t uw gehoor, dus als er iets heel luidruchtigs langskomt, wordt de transparantie uitgeschakeld totdat het geluid stopt in plaats van dat u feedback in uw trommelvlies laat schijnen. (Ik kwam dit te weten tijdens een windgeluidstest met een föhn.)

De Elite 75t maakt gebruik van een vier-microfoon array vergelijkbaar met die van de Elite 65t, maar met verbeterde windruisonderdrukkingsmogelijkheden. Bij het gebruik van de 75t in een rustige ruimte klonk ik tijdens gesprekken en videoconferenties heel duidelijk naar andere mensen toe. Om de reductie van het windgeruis te testen, stond ik voor een raamairconditioner, zette ik de ventilator op hoog, en riep ik Brent Butterworth. Brent meldde dat hij in eerste instantie het geluid van lucht die de microfoon raakte hoorde, maar toen ik sprak, daalde het geluid dramatisch in volume. In tegenstelling tot de ervaringen die we hebben gehad met andere koptelefoons die gebruik maken van dit soort technologie, die het geluid van je stem kan comprimeren, zei Brent dat mijn toon veel voller en rijker klonk door de 75t dan door andere oordopjes die hij had gehoord


Garantie

U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de regen, want deze oordopjes zijn IP55-gecertificeerd, wat betekent dat ze stof, regen en wat licht zweet kunnen opnemen zonder te breken. U kunt de Elite 75t naar de sportschool brengen als u een lichte training doet, maar als u hevig zweet, kunt u misschien onze Hoewel Jabra de Elite 75t terugstuurt met twee jaar garantie tegen water- en stofschade, wordt dit draadloze model met oordopjes niet gedekt voor intensief zweten. De Active-uitvoering is zweet- en stofbestendiger, maar deze oordopjes zijn iets groter en hebben een kortere levensduur per lading. Als je meer wilt lezen over onze keuzes om te trainen en te hardlopen, kijk dan eens naar onze gidsen voor de beste sport koptelefoon en de beste hardloop koptelefoon.


Kwaliteit

Muziekliefhebbers zullen blij zijn te weten dat de geluidskwaliteit van de Elite 75t vrij goed is. In onze tests bood de Elite 75t een extra bass-intensiteit en een hobbel in het hogere frequentiebereik die de nadruk legde op enkele medeklinkergeluiden. U kunt de EQ echter aanpassen in de Jabra app en uw instellingen worden opgeslagen in de oordopjes: Zodra u uw persoonlijke geluid hebt gevonden, slaat de Elite 75t het op, zodat u uw muziek niet meer via de app hoeft af te spelen om de extra bas of versterkte zang van uw voorkeur te krijgen. We waren onder de indruk van de 75t’s scherptediepteweergave, die een driedimensionale kwaliteit toevoegde aan onze tests. De overgrote meerderheid van de geteste echte draadloze oordopjes hadden een meer gecomprimeerde of tweedimensionale kwaliteit aan hun geluid.


Batterij

Jabra beweert dat de Elite 75t een batterijlevensduur van zeven en een half uur per oplaadbeurt heeft, waardoor je het grootste deel van de werkdag doorkomt. Ik heb persoonlijk nog meer gekregen toen ik op een gematigd volume luisterde en slechts een paar telefoontjes onder de 10 minuten per gesprek voerde. Natuurlijk kunnen het volume en de duur van het gesprek een lichte invloed hebben op de resultaten. De oplaadkoffer is klein genoeg om in een jeansmuntzakje te passen, maar is toch in staat om een extra 20 uur batterijlevensduur te bieden. Beter nog, de batterijen van de oordopjes hebben een eerste snelle lading die u een uur gebruik geeft na 15 minuten in de koffer. De koffer zelf wordt opgeladen via USB-C.


Minpunten maar geen dealbrekers

Hoewel we bijna alles leuk vinden aan de Elite 75t, zijn er een paar aspecten die niet helemaal perfect zijn. Om te beginnen produceert dit paar, zoals alle echte draadloze koptelefoons, een zeer kleine geluidsvertraging – die we in milliseconden hebben gemeten – wanneer je video’s bekijkt of casual games speelt op je telefoon.

Hoewel we een geluidsprofiel konden vinden dat ons gelukkig maakte door de Elite 75t via de Jabra Sound+ app aan te passen, wensten we dat de bas en treble wat meer ingeperkt waren, direct uit de doos. Voordat we onze tweaks maakten, hadden we de bas wat luidruchtig gevonden en de hoge tonen een beetje ijzig. Het is niet veel, maar het zou leuk zijn geweest om een geluid te hebben waar we van hielden zonder dat we aanpassingen hoefden te maken.

Toen we onze tests uitvoerden, merkten we dat, als we de Elite 75t lange tijd niet hadden gespeeld, maar de Elite 75t in de transparantiemodus hielden, het geluid dat vanuit de wereld om ons heen werd ingepipetteerd, af en toe snel zou fladderen en aan zou gaan als onze aangesloten apparaten een meldingstoon speelden. Het fenomeen duurde maar een seconde of zo en deed zich niet voor tijdens het spelen van muziek of tijdens een telefoontje; we hadden er dus niet al te veel last van. Maar omdat het geen probleem was met de Elite 65t, vinden we dat het helemaal niet zou moeten gebeuren. We hebben contact opgenomen met Jabra, en we zullen hier een update geven als het bedrijf een firmware-revisie aanbiedt die het probleem aanpakt.


Goedkoopste draadloze oordopjes keuze: Skullcandy Sesh

Foto: Rozette Rago

De beste prijsvriendelijke draadloze oordopjes
Als u volledig draadloze oordopjes wilt, maar u wordt opgeschrikt door hoge prijskaartjes, dan is de Sesh een betaalbare optie die goed klinkt en een verloren-arbud uitwisselingsprogramma biedt.

De Skullcandy Sesh vindt de zoete vlek tussen lage prijs en solide prestaties. De meeste echte draadloze oordopjes onder de $75 worden opgezadeld met een heleboel ongemakken-problemen zoals signaalverlies, interferentie, slechte geluidskwaliteit, ongemakkelijke pasvorm, wonky (of afwezig) controles, en slordig vakmanschap, die allemaal de neiging om het gevoel van vrijheid dat volledig draadloze oordopjes beloven teniet te doen. Maar de Sesh zal uw plezier niet in gevaar brengen, dankzij de eenvoudige bediening, comfortabele pasvorm, betrouwbare Bluetooth-verbinding, fatsoenlijk geluid, IP55 stof / zweet / waterbestendigheid, twee jaar garantie, en een unieke oordopjes-verlies vervangend programma. Het enige grote nadeel is de levensduur van de batterij: Met drie uur per oplaadbeurt voor deze set moet u zeker de oplaadkoffer meenemen, die zeven uur extra batterijduur biedt en klein genoeg is om in de meeste jeanszakken te passen.


Specificities

De Sesh oordopjes zijn niet de kleinste echte draadloze oordopjes die we hebben getest, maar ze zijn minimaal en licht genoeg om niet zwaar in je oor te hangen – en ze zijn ook niet visueel opdringerig. Skullcandy bevat drie maten siliconenoordopjes, en al onze panelleden waren in staat om een veilige pasvorm te krijgen. Beide oordopjes zijn voorzien van één grote knop die het hele oppervlak van het oordopjeschassis in beslag neemt, dus het is zeer gemakkelijk te vinden op gevoel. De bedieningselementen van de Sesh zijn gevoelig genoeg om druk uit te oefenen, zodat u het oordopje niet in uw gehoorgang hoeft vast te zetten om van richting te veranderen of het volume aan te passen. Ze klikken ook zachtjes, zodat er geen luid, vervelend “kuh-click”-geluid is dat je oren pijn doet. De bedieningselementen van de Sesh’s behandelen alle basisprincipes: gesprekken, tracks, volume, digitale assistent, spelen en pauzeren.

De Sesh’s case is een beetje groter dan de Jabra Elite 75t, maar kleiner dan de Powerbeats Pro’s. Hij past gemakkelijk in de zakken van de meeste jeans voor mannen. LED-indicatoren op de buitenkant van de koffer geven aan hoeveel lading er nog over is. Wanneer de batterij volledig opgeladen is, zorgt de batterij voor zeven uur extra luisterplezier.


Kwaliteit

Wat de geluidskwaliteit betreft, heeft de Sesh het in onze tests beter gedaan dan de overgrote meerderheid van de echte draadloze oordopjes in zijn prijsklasse. De bas was intenser en, vooral met hiphop, kon een beetje luider klinken in de mix dan je zou verwachten, maar de mannelijke stemmen waren niet zo vaag of gedempt als veel van de concurrentie deed. De hogere frequenties waren een beetje gerold, dus “s” geluiden waren een beetje zachter en hadden een luchtiger “sh” kwaliteit in plaats van een scherpe “s” kwaliteit. Maar over het geheel genomen klonk de Sesh fantastisch voor een paar dat meestal 60 dollar kost.

De microfoon klinkt ook beter dan je zou verwachten voor telefoongesprekken. Hoewel deze oordopjes meer kamergeluiden opvangen dan de Jabra Elite 75t, zal uw stem duidelijk klinken, niet blikkerig of ver weg, voor bellers. Ook kunt u alleen het linker oordopje onafhankelijk van elkaar gebruiken voor gesprekken als u liever één oor vrij heeft.

Foto: Rozette Rago

Verbinding

De Bluetooth-verbinding is solide; ik heb twee muren verwijderd van mijn iPhone, zonder te hinkelen of te stotteren. Natuurlijk kunnen buizen en metalen balken nog steeds problemen veroorzaken door de fysica van Bluetooth, maar met line-of-sight zou de Sesh geen uitval van het signaal moeten hebben voor minstens 50 tot 60 voet. Het produceert een zeer milde latentie wanneer je video’s bekijkt, maar niet zozeer dat de dialoog er gesynchroniseerd uitziet.

Wij vinden het leuk dat de Sesh oordopjes, eenmaal gekoppeld met uw apparaat, automatisch worden ingeschakeld wanneer u ze uit de koffer haalt, en dat ze verbinding maken met het meest recente gebruikte apparaat. Stop ze terug in de koffer, en ze worden uitgeschakeld en beginnen op te laden. Net als bij onze duurdere keuzes, hoeft u niet veel aandacht te besteden aan stroom- en verbindingsproblemen, wat we niet kunnen zeggen voor een groot aantal budget concurrenten.

De Sesh koffer, vergeleken met die van Apple’s AirPods. Foto: Rozette Rago

Garantie

Een van de grootste zorgen die ik hoor van mensen die echte draadloze oordopjes willen proberen is de angst om één knop te verliezen. Het is een geldig punt: Meestal, wanneer u één oordopje verliest, wordt u gedwongen om een volledig nieuw paar te kopen of een flinke vervangingsprijs te betalen die u eveneens een nieuwe reeks kunt kopen. Skullcandy’s Fearless Use Promise richt zich op deze zorg door te zeggen dat, als u uw oordopjes of geval verliest of breekt, u kunt terugkeren wat er nog over is, en het bedrijf zal u een gloednieuwe set voor de prijs van het gebroken of ontbrekende deel leveren.

Voor de Sesh, een oordopje zet je terug 15 dollar en de zaak is 20 dollar. Het is niet precies gratis, maar het helpt wel om de angst te verlichten om mogelijk meerdere keren per jaar 60 dollar uit te geven als u geneigd bent om dingen verkeerd te plaatsen.

Dat alles is in aanvulling op de twee jaar garantie tegen fabricagefouten, plus water-, zweet- en stofschade. Met zijn IP55 classificatie (voor meer, zie onze video over waterbestendigheidsclassificaties), kan het Sesh regen, zweet, en het stof nemen dat omhoog van een woestijn-canionwandeling wordt geschopt. Voor incidentele sportschoolsessies werkt de Sesh prima, vooral als de oordopjes goed in uw oren passen. Dat gezegd hebbende, zijn we bang dat vooral de Sesh oordopjes langzaam maar zeker los beginnen te bewegen van je oor, en het verzegelde ontwerp is niet ideaal voor de veiligheid bij het hardlopen buitenshuis. Voor regelmatige training oordopjes, geven we de voorkeur aan een van onze gym koptelefoon of lopende koptelefoon plectrums.


Batterij

De Sesh doet veel geweldige dingen voor de prijs, maar de levensduur van de batterij is niet een van hen. Drie uur per volledige lading is aan de onderkant voor echte draadloze oordopjes, en ongeveer gemiddeld voor de prijsklasse van minder dan 75 dollar. In onze tests, met een volume van 70 procent, piepte de Sesh nog maar net de drie uren uit. Natuurlijk zal het aannemen van gesprekken, het pauzeren van uw muziek en het gebruik van verschillende volumeniveaus van invloed zijn op de prestaties, en de laadkoffer betekent dat u altijd meer sap kunt krijgen zonder dat u de stekker in de muur hoeft te steken. Maar in een perfecte wereld willen we graag dat onze oordopjes iets langer meegaan.


Andere draadloze oordopjes die we leuk vinden


Apple AirPods Pro:

Deze oordopjes zijn een belangrijke stap voorwaarts ten opzichte van de basis AirPods, zowel in geluidskwaliteit als in veelzijdigheid. Als je hart is ingesteld op een paar AirPods, koop dan de Pro-versie. De extra basrespons, de verbeterde pasvorm, de milde water- en zweetbestendigheid (IPX4) en de actieve ruisonderdrukking maken deze de beste oordopjes die Apple heeft gemaakt. Het gemakkelijke in paren rangschikkende proces (dankzij de H1 spaander van Apple) is nog handig, is het kleine lastengeval handig, zijn de wind-lawaai-verminderende microfoons efficià “nt, en de iOS interface is vrij. Nochtans, hoewel de AirPods Pro oordopjes goed zijn voor Apple fans, zijn ze misschien niet de prijs waard voor alle anderen. In onze tests waren ze veel beter dan de basis AirPods in geluidskwaliteit, maar werden ze geëvenaard door minder dure opties zoals de Jabra Elite 75t.


Functies

De actieve ruisonderdrukking is goed, maar het is helemaal niet instelbaar en kan bij sommige mensen “trommelvlieszuigen” veroorzaken (u kunt meer lezen over dit fenomeen in onze beste handleiding voor ruisonderdrukkende koptelefoons). Door het ontwerp van de geventileerde oordopjes bieden de Pro oordopjes niet veel geluidsisolatie zonder dat de ANC geactiveerd is, maar ze produceren toch een licht occlusie-effect. Met een batterijlevensduur van vier en een half uur gaan ze niet langer mee dan een cross-country vlucht of een volledige werkdag zonder oplaadpauze. De Pro oordopjes zijn waterbestendig, maar het ontwerp is veel minder veilig voor activiteiten met veel impact dan dat van de Powerbeats Pro en minder duurzaam dan dat van de Jabra Elite 75t met IP55-classificatie.

Hoewel we het leuk vinden dat Apple de op tap-gebaseerde bedieningselementen heeft afgeschaft, zijn de knijpbedieningen lastig (we spelen/pauzeren vaak als we tracks willen overslaan) en hebben we nog steeds geen volumeregelaars (die zowel de Jabra Elite 75t als de Powerbeats Pro hebben).


Prijs

Als u $250 te besteden heeft en het eerste koppelingsproces van de Apple H1-chip goed bevalt, raden we het Powerbeats-sondepaar aan, dat een geweldig geluid, betere bediening, een langere levensduur van de batterij en een stabielere pasvorm voor de overgang naar de sportschool biedt. Maar als je echt ruisonderdrukking wilt, is de AirPods Pro set de betere Apple-vriendelijke keuze. Uiteindelijk geven we nog steeds de voorkeur aan de mogelijkheid om de Jabra Elite 75t tegelijkertijd op twee apparaten (zoals een laptop en telefoon) aan te sluiten, evenals aan de stabiele pasvorm en het lagere prijskaartje. Uiteindelijk hebben we geen hekel aan de AirPods Pro; we houden er gewoon van om andere oordopjes een beetje beter te gebruiken.


Jabra Elite 65t:

Onze voormalige top pick, de Elite 65t, is nog steeds een fantastische keuze, met een solide audiokwaliteit, volledige volume- en track-regeling, een batterijlevensduur van vijf uur per oplaadbeurt (met 10 uur extra als u het hoesje meeneemt) en zeer duidelijke telefoongesprekken. De nieuwe Elite 75t verhoogt echter de oplaadtijd met een langere batterijduur per oplaadbeurt, een kleiner formaat, eenvoudigere bediening, betere windgeluidsonderdrukking van de microfoon en een iets kleinere oplaadkoffer. Als deze matige functie-upgrades niet de moeite waard zijn de extra geld voor u, de 65t is nog steeds zeer aan te bevelen, vooral als de prijs onder de $ 120 is.


Jabra Elite Active 65t:

Wij zijn dol op deze echte draadloze oordopjes voor de sportschool en u kunt in onze sport koptelefoon lijst lezen waarom. De belangrijkste reden om het extra geld aan de Active-versie uit te geven is echter zweetbestendigheid, dus tenzij u in de toekomst zwaar gebruik maakt van de sportschool, kunt u vasthouden aan de standaard 65t versie en geld besparen.


Plantronics BackBeat Fit 2100:

Wij houden van deze oordopjes voor buitensporters, en u kunt er meer over lezen in onze lopende koptelefoongids. Voor niet-joggers is de geluidskwaliteit echter niet zo goed als die van de Jabra Elite 75t, en de hoes is een beetje eigenaardig.


Alternative van de beste draadloze oordopjes van 2024

de Wirecutter hebben tot nu toe iets meer dan 200 sets Bluetooth oordopjes getest, dus we kunnen niet elke concurrent hier in deze oordopjes review opsommen – maar ze houden wel notities bij. Als je nieuwsgierig bent naar een specifiek paar, voel je vrij om hun team te bereiken met vragen. Ook voor sportkoptelefoons moet u zeker onze sportkoptelefoongids raadplegen, want we bespreken daar veel sportgerichte modellen.


Anker Soundcore Liberty Air 2

De Anker Soundcore Liberty Air 2 heeft stelen die, afhankelijk van je gezichtsvorm, tegen je wang kunnen drukken. De geluidskwaliteit was ook niet onze favoriet, omdat de hoge frequenties een onnatuurlijk gevoel hadden dat ervoor zorgde dat de snare hits klonken als een klik in plaats van een afgeronde klik.


Bang & Olufsen BeoPlay E8 2.0

Bang & Olufsen BeoPlay E8 2.0  had veel goede ideeën voor de Beoplay E8, maar de uitvoering van de Beoplay E8 was niet goed. De aanraakbediening en de transparantiemodus werkten niet goed voor ons, en geen van de EQ-instellingen maakte de geluidskwaliteit fantastisch. In het beste geval kregen we metalen, sibilante hoge tonen en een ondiepe soundstage die niet in de buurt kwam van wat we van een koptelefoon van 300 dollar verwachten. De Motion versie kost $350 en heeft hetzelfde geluid maar voegt waterbestendigheid en stabilisatorvleugels toe.


Bose’s QuietControl 30

Bose’s QuietControl 30 biedt een uitstekende geluidsonderdrukking en is duidelijk gebouwd om lang mee te gaan, maar als geluidsreductie niet uw topprioriteit is, zult u waarschijnlijk beter gediend zijn met andere opties. In onze tests was de geluidskwaliteit goed, maar een beetje saai. U kunt geen gebruik maken van een snoer om te luisteren, dus als u veel vliegt en in-flight entertainment gebruikt, heeft u pech.


House of Marley Liberate Air

De oordopjes van het House of Marley Liberate Air zien er uniek uit en zijn gemaakt met een aantal duurzame onderdelen, wat we waarderen. Maar de vorm van de oordopjes en de kleinschalige oordopjes passen mogelijk niet bij mensen met grotere oren. Toen we ze wel aanpasbaar maakten, was de geluidskwaliteit goed, met uitgebalanceerde lage en middenfrequenties, maar een beetje sibilant en sissend hoog. Over het geheel genomen hadden we geen hekel aan dit paar, maar we hielden meer van andere opties.


JBL’s Under Armour True Wireless Flash

JBL’s Under Armour True Wireless Flash, een trainingspaar, is licht van gewicht en de vleugels houden de oordopjes stabiel in je oren. De metalen behuizing is zwaar en past waarschijnlijk niet in uw zak tijdens een high-impact training zonder pijnlijk te bonzen. De “bionisch horen”-modus (omgevingsbewustzijn) is ideaal voor chats tussen sets, maar zorgt ervoor dat het muziekvolume zo sterk daalt dat u het niet altijd aan kunt laten staan voor bewustwording in de buitenlucht. Ook dit paar heeft geen volumeregeling.


JLab JBuds Air Executive

Hoewel de JLab JBuds Air Executive niet zo goed is als de Jabra Elite 75t of de Beats Powerbeats Pro, is hij solide voor de prijs. De microfoons zijn vrij duidelijk voor gesprekken, de batterijduur van zes uur tussen de oplaadbeurten is goed, en de ingebouwde USB-kabel van de kleine oplaadkoffer is handig. We vonden echter dat deze oordopjes niet zo veilig in onze oren voelden als onze top picks, het geluid was wat wazig in de lagere regionen, de “hear through”-optie had een kleine vertraging en een gecomprimeerd geluid dat kan afschrikken, en de aanraakbedieningselementen waren gemakkelijk te activeren toen we de oordopjes in onze oren aan het aanpassen waren.


JLab JBuds Air Icon

Alles aan de JLab JBuds Air Icon is fantastisch, behalve het geluid. Deze oordopjes zijn gemakkelijk te koppelen, passen comfortabel en hebben een intelligent ontworpen oplaadkoffer met een ingebouwde USB-kabel. Ze zijn ook water- en zweetbestendig. Maar zelfs met drie EQ opties, kunnen ze niet concurreren met onze picks. In onze tests leverde de “gebalanceerde” modus zachte en wazige bassen en sibilante hoge tonen op, de “basboost” optie was gek luid en reverby op een manier die elk ander instrument uitwistte, en de “signature” modus had een opgeblazen, woofende bas die mannenstemmen bedekte. Als je alleen naar podcasts luistert, zijn deze oordopjes uitstekend, maar muziekliefhebbers zouden waarschijnlijk teleurgesteld zijn.


Klipsch T5

De lichtere metalen laadkoffer van de Klipsch T5, geïnspireerd op het metaal, is snazzy maar zwaar in een zak. We vonden dat de T5 vrij goed klonk, maar de Klipsch handtekening langwerpige tips hielden de oordopjes niet stevig genoeg in de oren van onze panelleden: Nadat we geeuwden of spraken, begonnen de T5 oordopjes uit onze oren te glijden, en Brent (die grote gehoorgangen heeft) kon helemaal geen zegel krijgen.


Master & Dynamic MW07 Plus

Voor een originele prijs van 400 dollar is de Master & Dynamic MW07 Plus een van de duurste paar echte draadloze oordopjes op de markt. Hoewel deze oordopjes voelen zeer goed gebouwd, ze hebben een aantal gebreken die we misschien meer geneigd zijn om over het kop te zien in minder dure opties. De ANC is minimaal effectief. De metalen behuizing, hoewel mooi, is zwaar in een zak. En hoewel de drivers klinken alsof ze van hoge kwaliteit zijn, is de tuning net iets te sterk in de lage en hoge tonen. Deze nadelen maken de MW07 Plus geen slecht paar oordopjes, maar ze maken het misschien niet de moeite waard het prijskaartje.


Bron: https://thewirecutter.com/reviews/best-wireless-earbuds/

Naamsvermelding: Lauren Dragan

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *