Beste draadloze telefoon opladers van 2024

Mijn vriendin heeft kort geleden een draadloze oplader voor haar Samsung-telefoon gekocht. Ze was er erg enthousiast over. Als ik eerlijk ben, was ik dat ook. De wereld heeft minder draden nodig en het hele draadloze-lader gebeuren is al een lange tijd aan de gang.

Helaas was de lader een stuk langzamer dan we dachten. De led-lampjes waren ook erg vervelend. Ze waren ’s nachts zo fel dat ze haar hele kamer oplichtten. We vroegen ons af of we gewoon een slecht merk hadden gekocht en of er betere draadloze laders waren.

Toen heb ik besloten om er een Top 5 lijst over te maken!


1. Samsung Wireless Charger Stand

De draadloze opladers van Samsung zijn al een paar generaties lang een draadloos oplaadinterface. Ze staan al even lang aan de top van de snellaadtechnologie. Het model van 2019 is de beste keuze als u de telefoon snel opgeladen wilt hebben. Maar wat betekent “snel laden” eigenlijk? Als je een Android-toestel hebt, wilt u natuurlijk dat hij sneller oplaad dan een iPhone. De Samsung-pad zet 15 W (Watt is een stroomsterkte afgekort naar W) uit. Dat is het snelste voor Samsung-toestellen.

Samsung heeft ook een ventilator in de achterkant van de standaard ingebouwd. Dat is een goede maatregel tegen oververhitting.


2. Samsung Wireless Duo Charger

De Samsung Wireless Charger Duo. Hij is helaas wel duurder dan andere opties. Maar dat komt, omdat hij in staat is om twee apparaten tegelijk op te laden. U kunt hem ook voor meer apparaten dan alleen Samsung-telefoons en smartwatches gebruiken. Elk apparaat met de standaard Qi opladen specificatie kan de lader gebruiken. Terwijl alle apparaten een energieboost kunnen krijgen door eenvoudigweg op de lader te worden geplaatst, is het voor oudere apparaten door de USB-C aansluiting. De USB-C aansluiting is eigenlijk gewoon een USB poort waar u de lader van uw telefoon ik kunt pluggen. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over oververhitting. Het apparaat heeft namelijk een ingebouwde ventilator.

De multi-device lader is verkrijgbaar in zwart of wit. Houdt er echter rekening mee dat de lader 8½ centimeter breed is en meer ruimte in beslag kan nemen dan u gewend bent.


3. BeHello Draadloze Qi Oplader

De BeHello Draadloze Qi Oplader heeft geen andere flitsende functies, maar het zal uw apparaten zeker snel opladen. Als u een snellaadbaar apparaat heeft (een van de nieuwste iPhones of Samsung Galaxy smartphones), dan kan de BeHello het op zijn hoogste snelheid opladen.


4. Choetech Draadloos qi Oplader

Als u de beste draadloze lader voor uw telefoon zoekt, moet u op zoek gaan naar de nieuwste functies tegen een redelijke prijs. Zoek niet verder dan de CHOETECH Fast Wireless Charger.

Deze lader staat rechtop en heeft een breed oplaadgebied. Daardoor kunt u uw telefoon horizontaal of verticaal neerzetten als hij laadt. Het is in staat om veel van de nieuwste Samsung Galaxy en Note modellen snel op te laden met maar liefst 10 W vermogen. U kunt ook de nieuwste iPhone-modellen (XR, XS, XS Max, X en 8) snel opladen met behulp van de maximale oplaadcapaciteit van Apple van 7,5 W.


5. Baseus Qi Draadloze Oplader Auto

De Baseus autolader heeft hier in principe alles wat u wilt in een draadloze telefoon oplader voor uw auto. Het apparaat is geadverteerd als snellader, maar het is belangrijk om op te merken dat hij alleen snel laad met de telefoons uit de Samsung Galaxy lijn.

Ze hebben het laden tot een nog hoger niveau gebracht door het apparaat uit te rusten met vergrote koperdraden die in een grote ovale vorm zijn gerangschikt. Het opladen zelf is behoorlijk slim. Het laadt uw telefoon op met behulp van intelligente interne chips die automatisch registreren welk niveau stroom uw apparaat nodig heeft. Ze hebben zelfs die chips uitgerust om piekstroombeveiliging en temperatuurregeling te registreren. Voeg dat toe aan het feit dat de houder zelf een op zwaartekracht gebaseerde klem is die uw telefoon automatisch vastgrijpt / loslaat. U heeft ook een vrij veelzijdige lader die zelfs veel van de niet-opladende autohouders die er zijn zou kunnen verslaan.


Waarop letten bij het kopen van een Qi draadloze telefoon oplader

Oplaadsnelheid – Tijd is kostbaar en u kunt het niet altijd veroorloven om te blijven zitten en te wachten tot uw telefoon is opgeladen. Dit is waar een snelle oplaadoptie het verschil maakt. De iPhone heeft een standaard snelle oplaadsnelheid van 7,5 W, maar Android-toestellen hebben meer, dus als u een van die toestellen hebt, kies dan een lader die 9 W uitzet.

Compatibiliteit – De meeste nieuwere telefoons zijn uitgerust met ingebouwde draadloze oplaadmogelijkheden. Voordat u voor een draadloze lader gaat, moet u ervoor zorgen dat deze geschikt is voor uw model. Zelfs als u een “snel draadloos laden” optie koopt, maar je telefoon dat niet ondersteunt, kun je nog steeds de meeste Qi-ingeschakelde apparaten op normale snelheid opladen. Controleer ook of de lader passend is met de hoes van uw telefoon, zodat u hem er niet telkens hoeft af te wrikken als u hem wilt opladen.

Ontwerp – Draadloze telefoon opladers zijn er in verschillende uitvoeringen en komen tegemoet aan verschillende behoeften. Rechtopstaande laders kunnen bijvoorbeeld telefoons in horizontale of verticale richting opladen, terwijl u met autoladers uw telefoon kunt opladen, terwijl u onderweg bent.


Credits: Mobile Fun

Bekijk ook: Wat is een draadloze qi oplader?


Bron: https://www.lifewire.com/best-wireless-phone-chargers-4138571

Naamsvermelding: David Beren

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *