Beste geldkluis van 2024

Uw bedrijf heeft ongetwijfeld iets van beveiliging nodig voor uw waardevolle bezittingen. Heeft u te maken met veel contant geld? Misschien heeft u wel veel gevoelige informatie over uw klanten in uw bezit. Er zijn ook zaken als salarisadministratie met de sofi-nummers van uw medewerkers. U wilt niet dat deze informatie in verkeerde handen valt.

Bekijk ook onze top 5 beste kluizen van 2024

Daarvoor zijn er kluizen. Deze kluizen kunnen documenten, contant geld en andere waardevolle spullen veilig bewaren. Of u nu een geldkluis met veel ruimte nodig heeft of een kluis die tegen brand kan is er altijd een kluis voor u. Er zijn genoeg mogelijkheden voor u. Hier vindt u de beste bedrijfskluizen en geldkluizen 2024.


1. MasterLock Brandwerende GeldKluis

Als u zich meer zorgen maakt over brand dan over dieven of nieuwsgierige aagjes, overweeg dan de brand- en waterbestendige veiligheid van MasterLock. Het is gebouwd om een uur lang bestand te zijn tegen temperaturen tot 927° C. De inhoud van de kluis is nog steeds veilig, omdat hij ook waterbestendig is. Hij kan welt 24 uur lang in het water blijft zitten zonder enige schade.

En als de vloer instort? Maakt u zich geen zorgen. Deze geldkluis is bestand tegen vallen van wel 4,5 meter zonder dat hij openspringt.


2. Yale YSV 390 Elektronische Geldkluis

Yale is een redelijk bekend bedrijf met kluizen. Dit is niet voor niets. Ze hebben namelijk zeer goede apparatuur. Het bedrijf maakt ook een breed scala aan kluizen, waaronder enkele voor bedrijven en kantoren zoals deze elektronische geldkluis.

Deze kluis heeft een extra dikke behuizing van bewapend staal, zodat niemand er zomaar in komt. De geldkluis heeft een code van drie tot acht cijfers, die u natuurlijk zelf kunt kiezen. Mochten de batterijen op gaan, kunt u de geldkluis altijd nog openen met de sleutels. Zodra de batterijen bijna op zijn, krijgt u een melding en kunt u ze vervangen.


3. Kreator KRT692007 Elektronische Geldkluis

Wat nou echt top is aan deze geldkluis, is dat hij lekker goedkoop is. Heeft u nou een kast of muur waar u het in wilt bevestigen, dan kan dat met de meegeleverde bevestigingsbouten. De kluis bied een behoorlijke opslag van 160 x 220 x 120 mm. U kunt de geldkluis openen met een elektrische code of met een noodsleutel. Het slot zit verstopt achter het logo van Kreator (niet doorvertellen).

Zodra de batterij bijna leeg is, gaan de lampjes rood knipperen. Door al deze dingen is het echt een top kwaliteit geldkluis voor zijn prijs.


4. Tectake 400564 Elektronische kluis

Tectake heeft een geldkluis gemaakt die perfect is voor een hotel of motel. De eigenaar kan namelijk de kluis altijd openmaken bij een noodgeval met de reservesleutels. De gebruiker kan een eigen digitale code aanmaken. Ook word het geleverd met bevestigingsbouten, zodat u het stevig kan vast maken aan een kast of muur.

De binnenkant is bekleed met tapijt voor delicate en elektronische apparaten en de buitenkant is van massief staal. Ook is hij brandwerend, wat betekent dat hij 15 minuten tegen een brand kan. Het digitale toetsenbord is zo ontworpen dat het bestand is tegen vloeistoffen en water en het waarschuwt u wanneer de batterij van de geldkluis bijna leeg is.


5. MasterLock X041ML Kluis

De MasterLock X041ML geldkluis is geschikt voor kleinere opslagplaatsen. Het is 26,4 centimeter lang, ongeveer 29 centimeter breed, en ongeveer 19 centimeter hoog. Hij wordt geleverd met twee bouten, zodat u hem op een plank of muur kunt monteren als u dat wilt. Het interieur is voorzien van tapijt om de kostbare inhoud schade vrij te houden.

De toegang is digitaal. U hoeft zich geen zorgen te maken over sleutels. U kunt de code zo vaak als u wilt herprogrammeren. Het is gemaakt van stevig staal, maar het beschermt de inhoud niet tegen water of vuur.


Bekijk ook: De beste papierversnipperaar van 2024


Bron: https://www.thebalancesmb.com/best-business-safes-4160096

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *