Beste jukebox van 2024

Vroeger heb je misschien weleens in een café gezeten waar een jukebox stond. Je stopte er een muntje in, drukte op een knopje en jouw favoriete liedje werd afgespeeld. Alleen tegenwoordig zie je niet heel vaak meer een jukebox. Toch zijn het nog altijd leuke dingen om te hebben. Niet alleen om de herinnering, maar ook doordat ze er leuk uit zien. Daarom hebben we voor jou de Top 5 beste jukeboxen samengesteld. Dit zijn de beste jukeboxen van dit moment.


1. Strausser Jukebox Pink / Blue Flowers

Deze jukebox heeft niet alleen een mooi uiterlijk, maar heeft ook nog vele andere dingen te bieden. Zo kun je deze jukebox verbinden met je telefoon. Ook zit er een cd-speler in, een lp-speler en kan je de radio erop beluisteren. Daar houd het niet eens op, want dit geweldige apparaat bevat nog meer geweldige snufjes. Je hebt namelijk ook een touchscreen! Hier kun je op aan klikken welke functie je op dat moment wilt gebruiken. Dus als je de cd-speler wil gebruiken klik je op het knopje voor de cd-speler. Ben je nog niet overtuigt om deze jukebox te kopen? Dan heb je nog niet gehoord over de karaokemodus en de ledverlichting die je van kleur kan veranderen. Verder is de jukebox ook nog eens handgemaakt en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Al met al is dit een van de betere jukeboxen die je kunt krijgen. De prijs is ook nog eens best goed! Deze jukebox kost namelijk € 1450,- (gebaseerd op de prijs van bol.com). Dat klinkt misschien duur, maar de jukebox word dan ook bij je thuis geïnstalleerd.


2. Nostalgie jukebox met bluetooth

Deze jukebox beschikt dan misschien niet over de meeste functies, maar voor de prijs is het echt top kwaliteit. Je kan de jukebox verbinden met bluetooth en de kwaliteit van het geluid is goed. Ook bevat de jukebox veel leuke ledlichtjes die nog even wat extra sfeer geven. Als je niet veel ruimte hebt is dit apparaat ook ideaal voor jou. Het is namelijk 263x172x395mm. Ook is de jukebox niet heel zwaar en daarmee dus makkelijk verplaatsbaar. De prijs is, zoals al eerder aangegeven, zeer goedkoop. Deze jukebox kost namelijk slechts € 52,95 (gebaseerd op de prijs van bol.com).


3. Retro Bluetooth Stereo Jukebox Met LED Verlichting

Wil je liever een jukebox die er retro uitziet? Dan is dit het perfecte exemplaar voor jou! Deze jukebox lijkt namelijk net op de exemplaren die je vroeger in een café zag staan. Toch heeft het wel de kwaliteit van de toekomst. Je kunt er namelijk muziek op luisteren die je streamt via je telefoon, laptop of tablet. Ook bied de jukebox je een leuke lichtshow voor een extra gezellige sfeer. Dit alles is verkrijgbaar voor de prijs van € 179,95 (gebaseerd op de prijs van bol.com).


4. AUNA Graceland XXL

Deze jukebox laat zien dat de oude sfeer heel makkelijk te combineren is met de nieuwe techniek. Als je namelijk kijkt naar de jukebox lijkt die vintage, maar de mogelijkheden zijn groot. Zo kun je je computer aansluiten op het apparaat en zit er een cd-speler in. Ook is deze jukebox voorzien van led-verlichting. Verder is de jukebox ook gemaakt van echt hout en wordt het apparaat geleverd met een afstandbediening! Je kunt de jukebox krijgen voor de prijs van slechts € 479,99 (gebaseerd op de prijs van amazon.nl)


5. Auna Kentucky home audio jukebox

Dit is een ideale jukebox voor iemand met wat minder ruimte in huis. Deze jukebox is namelijk van klein voor maat. Toch beschikt de jukebox nog wel over vele handige functies. Zo heeft die coole lichteffecten, een draadloze verbinding met je telefoon en een cd-speler. Ook kun je de jukebox verbinden aan je computer met behulp van een snoertje. Dit fijne apparaat is te verkrijgen voor € 169,99 (gebaseerd op de prijs van amazon.nl)


Wat is een jukebox?

Een jukebox is een oude versie van een speaker. Bij de oudere jukeboxen heb je een beperkt aantal nummers waar je uit kunt kiezen. Tegenwoordig zijn er jukeboxen waarin je een cd doet. Ook zijn jukeboxen er in verschillende maten en vormen. Als je kijkt naar de prijs moet je ongeveer € 1000,- rekenen bij de aankoop van een jukebox. Om te kijken welke jukebox bij jou past moet je op een paar dingen letten. Ten eerste moet je kijken hoeveel geld je wilt besteden. Het kan namelijk wel zijn dat je een heel mooie jukebox op het oog hebt, maar hij moet natuurlijk wel betaalbaar zijn. Ten tweede moet je kijken naar het formaat. Je wilt namelijk niet dat je een jukebox koopt die niet in je huis past. Ten derde moet je kijken naar welke afspeelmogelijkheden je allemaal wilt hebben. Tenslotte moet je kijken van welk materiaal je de jukebox wilt hebben.

Onderhoud jukebox

Qua onderhoud is een jukebox zeer makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is om ervoor te zorgen dat het apparaat niet onder het stof komt te staan. Alleen als je je jukebox een grote schoonmaak wil geven moet je naar een specialist. Deze zal de binnenkant en buitenkant schoonmaken. Ook kan de specialist nog kijken of er een reparatie moet plaatsvinden.

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *