Beste labelprinter van 2024

Ze zijn misschien niet het eerste waar u aan denkt als het gaat om kantoorbenodigdheden, maar labelprinters zijn geweldig voor het helpen bij uw werkruimte. Hierdoor wordt het makkelijker om belangrijke documenten op te slaan en dan snel te vinden wanneer u dat nodig heeft. Wanneer u de beste labelprinter wilt kiezen, moet u rekening houden met de indeling van het toetsenbord, de lettertypen en andere functies, en of de labelprinter op batterijen werkt. Om u te helpen bij het kiezen van de juiste labelprinter, hebben we de beste labelprinters die u nu kunt kopen gevonden.


1. DYMO Letratag LT 100H Labelprinter

Deze handbediende, op batterijen werkende labelprinter is licht en kan worden opgepakt om labels te maken wanneer u dat nodig heeft. De labelprinter maakt gebruik van een heet-printsysteem om sneller te kunnen printen. U kunt kiezen uit vijf lettergroottes, zeven stijlen en zelfs tot twee regels printen voor een effectievere label. Op het LCD-scherm kunt u de inhoud van uw etiketten bekijken voordat u ze afdrukt. De labelprinter heeft een ABC-toetsenbord en de machine werkt op vier AA-batterijen. Het apparaat wordt geleverd met een garantie van een jaar voor als er iets stuk gaat.


2. Dymo Labelwriter 450 Turbo Labelprinter

De DYMO LabelWriter 450 Turbo is een labelprinter die geschikt is voor het printen van verzendingslabels. U kunt het gebruiken om USPS-goedgekeurde portokosten direct vanaf uw computer te printen, zonder extra kosten. Deze snelle labelprinter kan tot 71 labels per minuut printen. Dit betekent dat hij perfect is voor het snel printen van een groot aantal labels.

De labelprinter kan worden aangesloten op uw computer om aangepaste afbeeldingen, barcodes, adresetiketten en meer te printen. Als u eenmaal bent aangesloten op uw pc of Mac, kunt u rechtstreeks vanuit Microsoft Word en het Mac-adres afdrukken. En omdat de label printer gebruik maakt van hitte-print, bespaart u op de kosten van inkt en een toner. Samen met de DYMO LabelWriter 450 Turbo ontvangt u een startrol voor adresetiketten, een adapter, een voedingskabel, een USB-kabel en een gids om u te helpen bij het gebruik van uw etikettenprinter.


3. Brother PT-H110 labelprinter

U kunt de lichte, draagbare Brother PT-H110 labelprinter meenemen om onderweg labels te maken. De PT-H110 houdt het eenvoudig met drie lettertypes, vijf patronen, 14 frames en 250 symbolen. Dankzij het kleine aantal opties kunt u binnen enkele seconden het etiketontwerp maken zonder dat u door tientallen functies hoeft te scrollen. U kunt ook kiezen uit 10 vooraf ontworpen labels.

Kies uit een paar kleuren en zelfs speciale tapes voor buitengewone klussen (denk aan flexibele tape, extra sterke kleef en stof strijkband). De gelamineerde tape is duurzaam genoeg om zowel binnen als buiten te gebruiken. Omdat het veeg- en kleurvast is, kunt u erop vertrouwen dat uw labels lang meegaan. De labelprinter heeft zes AAA-batterijen nodig.


4. Brother QL-700

Zakelijke eigenaren labelen vaak andere dingen dan mensen die machines of gereedschap gebruiken. Goed nieuws: de Brother QL-700 kan 93 etiketten per minuut printen, waardoor veel tijd wordt bespaard voor het labelen van enveloppen, mappen en zelfs het maken van portokosten. Met de meegeleverde ‘P-touch’ software kunnen gebruikers beter ingewikkelde etiketten afdrukken, zoals barcodes. Het apparaat werkt met Microsoft Word, Excel en Outlook voor eenvoudig gebruik op kantoor. Ondertussen heeft de hitte-print geen inkt of toner nodig (nog een pluspunt voor ondernemers die de leveringskosten willen verlagen).

Klanten prijzen de meegeleverde software en merken op dat deze robuust genoeg is voor zakelijke toepassingen, zodat gebruikers CSV-bestanden kunnen importeren of verbinding kunnen maken met externe gegevensbronnen, zodat ze hun eigen QR-codes kunnen maken. Als u een top labelprinter nodig heeft voor uw kleine bedrijf, dan is de Brother QL-700 de oplossing.


5. Brother PT-D600VP

Of u nu een leraar bent die zich probeert te organiseren of u wilt een persoonlijk tintje geven aan klasprojecten, labelprinters zijn een geweldige aanvulling op elk klaslokaal. We houden vooral van de PTD600, een andere labelprinter uit de ‘P-touch’ lijn van Brother. De PTD600 heeft een klein ontwerp en kan met elke pc of Mac worden aangesloten via een meegeleverde USB-kabel. Het is voorzien van hoge printsnelheden en grote toetsen om gemakkelijk te kunnen typen. De automatische snijder maakt het afdrukken van veel labels ook een fluitje van een cent.

De PTD600 is zeer handig, Amazon shoppers schrijven dat het gemakkelijk is om labels te maken met behulp van een computer. Het heeft 14 lettertypen, 11 stijlen, 99 frames en meer dan 600 symbolen. Het beeldscherm veranderd automatisch de kleur van de gebruikte tape herkent voor een echt nauwkeurige preview.


Waarop letten bij het kopen van een labelprinter

Toetsenbord
Voor gebruiksgemak kiest u voor een labelprinter met een QWERTY-toetsenbord. Er is echter 1 uitzondering: Kinderen kunnen het makkelijker vinden om een labelprinter met een toetsenbord in ABC-volgorde te bedienen. Ze leren wel sneller om te gaan met een QWERTY-toetsenbord als ze die gebruiken, wat handiger voor ze is na verloop van tijd.

Opslag
Als u van plan bent om dezelfde labels steeds opnieuw af te drukken, is opslag het grootste belang. Kies voor een labelprinter die uw meest gebruikte labels kan opslaan om u tijd te besparen.

Batterij of adapter
De meeste labelprinters werken op AA- of AAA-batterijen, die vaak duur zijn om herhaaldelijk te vervangen. Zoek een model dat wordt geleverd met een AC-stroomadapter om die kosten te verlagen.

Bekijk ons artikel over de beste aa batterijen of de beste aaa batterijen


Bron: https://www.thespruce.com/six-label-makers-4120080

Naamsvermelding: Ashley Knierim

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *