Beste meditatie app van 2024

Na een dag werken, is het fijn om tot rust te komen met de beste meditatie app van 2024. Ons leven is drukker dan ooit tevoren, echter is meditatie een goede manier om er weer van bij te komen.

Hier zijn vijf van de beste meditatie-apps om mediteren een onderdeel van uw routine te maken.
Er zijn tientallen meditatie-apps om uit te kiezen in de mobiele markt, dus hier zijn enkele van onze favorieten:


Dit zijn de beste gratis meditatie apps van 2024


1.Insight Timer Meditatie App

Foto credits: launchberg & Insight Timer

Insight Timer is de meest gebruikte, gratis meditatie app die er is. Het heeft 15.000 gratis meditaties, daardoor komt dat eigenlijk niemand meer hoeft te betalen voor een meditatie app. Het biedt ook een betaald abonnement en andere in-app aankopen, maar deze zijn niet vereist.

Met deze app kunt u de tijd dat u mediteert aanpassen, en dit kan voor veel mensen een groot positief effect hebben. Insight Timer heeft ook veel functies waarmee u overweg kan met andere gebruikers, zo hoeft u niet altijd alleen te mediteren.


2. Calm – Meditatie, Slapen, Relax

Foto credits: Launchberg & Calm

Calm is een andere, hoog-beoordeelde, gratis meditatie app en een van onze favorieten. Tamara Levitt is de spreker en haar medelevende stem, samen met de kalmerende geluiden van de natuur, stelt u op uw gemak voordat u zelfs begint te mediteren. Elke meditatie wordt deskundig begeleid met een uniek thema om meer bewustzijn in uw dag te brengen.

Deze app biedt u een betaald abonnement van 60 euro per jaar om toegang te krijgen tot nog meer programma’s om te helpen bij te veel eten, relaties, angst, stress op het werk en problemen met uw levensstijl. De “Daily Calm” is een periode van tien minuten gedurende een meditatie die elke dag op een ander onderwerp gericht is. Deze app is aantrekkelijk en gemakkelijk te gebruiken.


3. The Breathing App

Foto credits: Launchberg & The Breath App

De Breathing App – co-auteur van Deepak Chopra, is uitsluitend gericht op ademhalingstechnieken om u te helpen ontspannen, te vertragen en uw bewustzijn te verdiepen.

Deze app is gericht op het verbeteren van uw conditie door het vertragen van uw bloeddruk, het verminderen van angst en het in evenwicht brengen van uw emoties. De Breathing App is eenvoudig zonder extra onnodige functies, daarom werkt het misschien wel of misschien niet voor u.


Beste Betaalde Meditatie Apps van 2024


4. The Tapping Solution

Foto credits: Launchberg & The Tapping Solution

De Tapping Solution is ontwikkeld door Nick Ortner, die boeken heeft geschreven over de voordelen van tappen. Deze app is meer dan alleen een mindful tool. Door gebruik te maken van de gecombineerde voordelen van EFT (Emotionele Vrijheid Techniek) en de energiecentra van uw eigen lichaam, biedt deze meditatie app onmiddellijke verlichting voor een verscheidenheid aan problemen.

Er zijn meditaties die helpen bij angst, negatieve ervaringen met anderen, slaapproblemen, pijn en andere emotionele struikelblokken. Deze app biedt een paar gratis meditaties, maar u moet echt betalen voor het abonnement om de volledige app te krijgen.


5. Headspace: Geleide Meditatie & Mindfulness App

Foto credits: Launchberg & Headspace

Headspace is een bekende meditatie-app die gebruik maakt van slaaptechnieken met rustgevende geluiden en natuurgeluiden.

Deze app biedt meditaties voor kinderen en zelfs mini-meditaties voor als u niet veel tijd hebt, maar wel wat meditatie nodig hebt. Het heeft een proefperiode van 7 dagen, en dan moet u betalen voor een abonnement van $95 per jaar.

Het maakt niet uit welke app u kiest, want elke app begint op het pad naar dagelijkse meditatie.


Hoe kiest u de beste meditatie app?

Met zoveel meditatie-apps op de markt kan het moeilijk zijn om te weten welke te kiezen. De beste meditatie-app voor u is misschien niet die voor iemand anders. Het komt allemaal neer op persoonlijke voorkeur en wat u wilt dat de app voor u doet. U moet ook rekening houden met uw comfort en hoeveel begeleiding u nodig heeft. Sommige andere dingen om over na te denken bij het kiezen van een app zijn:

  • Biedt de app gratis meditaties aan?
  • Hoeveel verschillende soorten meditaties bieden ze aan?
  • Zijn ze begeleid?
  • Zijn de meditaties gericht op dingen die voor mij belangrijk zijn?
  • Wat zijn de kosten van de app?

Soms komt het allemaal neer op hoe soepel u met de app kan omgaan. Het is ook een goed idee om recensies te lezen voordat u een app koopt.


Bron: https://launchberg.com/5-best-meditation-apps/

Naamsvermelding: Dawna M. Roberts

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *