Beste mini beamer van 2020

Als u op zoek bent naar de beste mini beamer die u kunt kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben gezocht naar de allerbeste, makkelijk draagbare beamers die ideaal zijn om mee te reizen.

Alle apparaten op de lijst van de beste mini beamers zijn ideaal voor mensen die vaak voor hun werk op reis zijn. Als u vaak op bezoek bent bij klanten en collega’s en presentaties moet geven, is een mine beamer heel erg handig.

Dit betekent dat u snel en eenvoudig presentaties kunt houden met uw eigen apparatuur in plaats van te moeten rommelen met kabels voor een publiek.

Ze kunnen ook worden gebruikt voor entertainment, waardoor u een indrukwekkend groot scherm krijgt om films te bekijken of games te spelen. Veel mini beamers kunnen grote beelden projecteren, vooral gezien hun kleine formaat.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van de beste minibeamer voor uw behoeften? Om te beginnen moet u ervoor zorgen dat de minibeamer alle aansluitmogelijkheden heeft die u nodig heeft. De meeste zouden HDMI moeten hebben, waardoor u bijna elk apparaat kunt aansluiten. Sommige kunnen een mini-HDMI-poort hebben, dus dan zult u een speciale kabel nodig hebben.

Andere minibeamers hebben een eenvoudige USB-uitgang. Daarmee kunt u laptops en andere apparaten kunt aansluiten. Er zijn ook een aantal briljante minibeamers die draadloze connectiviteit hebben. Dat maakt het uitzenden vanaf uw smartphone of tablet gemakkelijk.

De beste minibeamers hebben ook batterijen, waardoor ze gemakkelijk te plaatsen zijn voor een zo goed mogelijke beeldkwaliteit. Er zijn echter enkele die nog moeten worden aangesloten op een stroomvoorziening. Houd daar rekening mee bij het kiezen van de beste minibeamer voor u.

U moet ook controleren of een mini beamer ingebouwde luidsprekers heeft. Als dat het geval is, betekent dit dat u één ding minder mee hoeft te nemen. U moet geen bioscoopgeluid-kwaliteit van die kleine luidsprekers verwachten.

Naast een opsomming van de beste minibeamers, hebben we ook onze eigen prijsvergelijkingstool die u zal helpen om de beste prijzen te vinden.

Dit zijn de beste mini-beamers van 2020


1. Optoma ML750e Mini Beamer

De ML750e van Optoma is een stuk krachtiger dan het zakformaat PicoPix van Phillips, maar hij is niet zo klein. Toch weegt hij slechts 380 gram waardoor hij makkelijk mee te nemen is. De Optoma ML750e is een van de beste mini beamers ter wereld dankzij het indrukwekkende aantal poorten. Hij wordt geleverd met een MHL-ready HDMI-ingang, een USB 2.0-slot voor duimaandrijving, een universele I/O-slot en een microSD-kaartslot. De ML550 heeft ons 90 inch testscherm met indrukwekkende resultaten verbaasd en bereikte een piek van ongeveer 60 inch. U moet echter wel een dongle kopen voor Wifitoegang.


2. Epson EB-S41

Meestal moet u bij de keuze van een mini-bedrijfsbeamer een paar offers brengen om zo’n klein apparaat te hebben. Dat is echter niet het geval bij de Epson EB-S41. De helderheid van 3.300 lumen is veel helderder dan veel andere minibeamers en betekent dat u meer flexibiliteit hebt bij het instellen van de EB-S31 in omgevingen waar nog steeds omgevingslicht is. De EB-S41 is klein en licht genoeg om mee te nemen op zakenreizen, maar heeft ook een zeer grote projectiegrootte (tot 300 inch) wat dit een ongelooflijk veelzijdige mini-bedrijfsbeamer maakt.


3. LG PH550G HD Mini Beamer

De LG Minibeam PH550G is een geweldige mini beamer die dankzij zijn handige afmetingen ideaal is voor mensen die vaak van huis werken. Hij is ook draadloos, zodat u er een smartphone of tablet op aan kunt sluiten. Dan kunt u uw presentaties snel en eenvoudig laten zien. Ondanks zijn kleine gestalte biedt hij een briljante beeld- en geluidskwaliteit.


4. Asus ZenBeam E1 Mini beamer

De Asus ZenBeam E1 is een prachtige minibeamer die klein en licht genoeg is om mee te nemen als u vaak onderweg presentaties maakt – of als u graag films kijkt tijdens het reizen. Ondanks zijn kleine formaat kan hij beelden tot 120 inch projecteren en heeft hij een ingebouwde batterij van 6.000 mAh. Die kan de beamer tot 5 uur lang van stroom voorzien. Dat maakt hem vrij flexibel. Dat komt, omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een stopcontact om het apparaat van stroom te voorzien. De beamer kan ook gebruikt worden als stroomvoorziening voor andere mobiele apparaten. De Asus ZenBeam E1 is niet de krachtigste minibeamer, maar door zijn veelzijdigheid, eenvoudige installatie en opvallend ontwerp staat hij op onze lijst van beste zakelijke minibeamers.


5. Anker Nebula Capsule Mini Beamer

Deze unieke kleine beamer is cilindervormig. Hij staat op zijn eigen voet zonder dat er een statief nodig is. De Nebula Capsule Minibeamer heeft veel ingebouwde functies die de concurrentie echt overtreffen. Met het Android 7.1 besturingssysteem kunt u eenvoudig verbinding maken met uw favoriete streaming-diensten om films en tv-programma’s te bekijken. Maak direct verbinding met uw computer, console of telefoon om alle media te streamen. U kunt ook games spelen met vrienden. De DLP-technologie verslaat de led en biedt 100 ANSI-lumen aan helderheid met een schermformaat dat tot 100 inch kan worden uitgebreid. De beamer weegt slechts 1,5 kg, dus het is geen probleem om in uw tas of bagage te gooien als u onderweg bent. Een ingebouwde 360 graden speaker vult de ruimte met geluid, dus u hoeft geen andere luidsprekers mee te nemen.Bron: https://www.techradar.com/news/best-portable-projectors

Naamsvermelding: Matt Hanson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *