Beste mini beamer van 2024

Als je op zoek bent naar de beste mini beamer die je kunt kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben gezocht naar de allerbeste, makkelijk draagbare beamers die ideaal zijn om mee op reis te nemen.

Alle apparaten op de lijst van de beste mini beamers zijn ideaal voor mensen die vaak voor hun werk op reis zijn. Als je vaak op bezoek bent bij klanten en collega’s en presentaties moet geven, is een mine beamer heel erg handig.

Dit betekent dat je snel en eenvoudig presentaties kunt houden met je eigen apparatuur in plaats van te moeten rommelen met kabels voor een publiek.

Ze kunnen ook worden gebruikt voor entertainment, waardoor je een indrukwekkend groot scherm krijgt om films te bekijken of games te spelen. Veel mini beamers kunnen grote beelden projecteren, vooral gezien hun kleine formaat.


Waarop letten bij het kopen van een mini beamer?

Er zijn een aantal dingen waarop je moet letten bij het kopen van een mini beamer.


Contrast Ratio

Dit klinkt al direct erg ingewikkeld, maar dat is het niet. Hoe hoger het eerste getal hoe beter! Onthoud dat goed. Je zult verschillende contrast ratio’s tegen komen als je op zoek gaat naar de beste mini beamer. Bijvoorbeeld 10.00:1 of 10.000:1. Met contrast ratio weet je wat de donkerste kleur die mogelijk is of de helderste kleur die mogelijk is. Hoe hoger het getal hoe donkerder de kleuren en heldere de kleuren kunnen zijn. Als het getal laag is, dan kan de video er vaag, te donker of juist veelte vel eruit zien. Een hoger getal is dus altijd beter.


De helderheid van een mini beamer

De helderheid van een mini beamer is ook echt super belangrijk. Je hebt vast wel eens een beamer gezien waarbij alle gordijnen dicht moeten zijn. Dit hoeft dus helemaal niet altijd zo te zijn! Helderheid wordt aangeduid met lumen of ANSI-lumen.

Voor donkere kamers is 150 lumen prima. Als je van plan bent om in een kamer te projecteren met meer licht kijk dan naar meer lumen. Over het algemeen is een hogere lumen sowieso beter.


Levensduur van de batterij

Dan heb je natuurlijk ook nog de batterij van een mini beamer. Een van de grootste voordelen van een mini beamer is namelijk, dat je het overal mee naar toe kunt nemen. Je wilt dus zeker een goede batterij hebben. Wil je bijvoorbeeld een film helemaal afkijken? Kies dan voor een batterij die minstens 2 uur mee kan.


Beste mini beamer: Dit is onze top 5

Mini beamers zijn momenteel flink in op mars. Het kan daarom dus ook best lastig zijn om de beste mini beamer te vinden. En natuurlijk wilt iedereen de beste mini beamer kopen! Jullie hebben onze experts dan ook weer flink aan het werk gezet. Speciaal voor de mensen die het beste van het beste willen, hebben ze een top 5 samengesteld met de beste mini beamers. Hier hebben ze flink wat onderzoek naar moeten doen, maar eindelijk is het zover!

Dit zijn de beste mini-beamers van 2024:


1. Anker Nebula Capsule Mini Beamer

Deze unieke kleine beamer is cilindervormig. Hij staat op zijn eigen voet zonder dat er een statief nodig is. De Nebula Capsule Minibeamer heeft veel ingebouwde functies die de concurrentie echt overtreffen. Met het Android 7.1 besturingssysteem kun je eenvoudig verbinding maken met je favoriete streaming-diensten om films en tv-programma’s te bekijken. Maak direct verbinding met je computer, console of telefoon om alle media te streamen. Je kunt ook games spelen met vrienden. De DLP-technologie verslaat de led en biedt 100 ANSI-lumen aan helderheid met een schermformaat dat tot 100 inch kan worden uitgebreid. De beamer weegt slechts 1,5 kg, dus het is geen probleem om het in je tas of bagage te gooien. Een ingebouwde 360 graden speaker vult de ruimte met geluid, dus je hoeft geen andere luidsprekers mee te nemen.


2. Optoma ML750e Mini Beamer

De ML750e van Optoma is een stuk krachtiger dan het zakformaat PicoPix van Phillips, maar hij is niet zo klein. Toch weegt hij slechts 380 gram waardoor hij makkelijk mee te nemen is. De Optoma ML750e is een van de beste mini beamers ter wereld dankzij het indrukwekkende aantal poorten. Hij wordt geleverd met een MHL-ready HDMI-ingang, een USB 2.0-slot voor duimaandrijving, een universele I/O-slot en een microSD-kaartslot. De ML550 heeft ons 90 inch testscherm met indrukwekkende resultaten verbaasd en bereikte een piek van ongeveer 60 inch. Je moet echter wel een dongle kopen voor Wifitoegang.


3. Epson EB-S41

Meestal moet je bij de keuze van een mini-bedrijfsbeamer een paar offers brengen om zo’n klein apparaat te hebben. Dat is echter niet het geval bij de Epson EB-S41. De helderheid van 3.300 lumen is veel helderder dan veel andere minibeamers en betekent dat je meer flexibiliteit hebt bij het instellen van de EB-S31 in omgevingen waar nog steeds omgevingslicht is. De EB-S41 is klein en licht genoeg om mee te nemen op zakenreizen, maar heeft ook een zeer grote projectiegrootte (tot 300 inch) wat dit een ongelooflijk veelzijdige mini-bedrijfsbeamer maakt.


4. LG PH550G HD Mini Beamer

De LG Minibeam PH550G is een geweldige mini beamer die dankzij zijn handige afmetingen ideaal is voor mensen die vaak van huis werken. Hij is ook draadloos, zodat je er een smartphone of tablet op aan kunt sluiten. Dan kun je je presentaties snel en eenvoudig laten zien. Ondanks zijn kleine gestalte biedt hij een briljante beeld- en geluidskwaliteit.


5. Asus ZenBeam E1

De Asus ZenBeam E1 is een prachtige minibeamer die klein en licht genoeg is om mee te nemen als je vaak onderweg presentaties maakt – of als je graag films kijkt tijdens het reizen. Ondanks zijn kleine formaat kan hij beelden tot 120 inch projecteren en heeft hij een ingebouwde batterij van 6.000 mAh. Die kan de beamer tot 5 uur lang van stroom voorzien. Dat maakt hem vrij flexibel. Dat komt, omdat je zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een stopcontact om het apparaat van stroom te voorzien. De beamer kan ook gebruikt worden als stroomvoorziening voor andere mobiele apparaten. De Asus ZenBeam E1 is niet de krachtigste minibeamer, maar door zijn veelzijdigheid, eenvoudige installatie en opvallend ontwerp staat hij op onze lijst van beste zakelijke minibeamers.Bron: https://www.techradar.com/news/best-portable-projectors

Naamsvermelding: Matt Hanson

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *