Beste papierversnipperaar van 2024

Papierbakken vol met bankafschriften en andere waardevolle papieren zijn schatkamers voor identiteitsdieven. Zelfs al ben je geen spion, niemand gooit graag zijn gegevens zo op straat toch? Je beste verdediging hiertegen is de papierversnipperaar. Een papierversnipperaar eet zo al je papier op en spuugt het uit als confetti. Na het onderzoeken van verschillende reviews en testwebsites, adviseren wij de Fellowes Powershred 73Ci. Dit zijn de beste papierversnipperaars van 2024


1. Fellowes Powershred 73Ci Papierversnipperaar

Dit is een papiervernietiger waarvan de naam alles zegt. De Fellowes Powershred doet zijn naam eer aan. Niet alleen kan hij papier versnipperen, maar ook nietjes, creditcards, paperclips, cd’s en dvd’s kan Powershred het vernietigen.

Een van de grote verkoopargumenten van de Powershred is de claim dat hij 100% storingvrij is. Mijn ervaring is dat hij die belofte goed heeft waargemaakt. Ik zou er niet op rekenen dat het niet vastloopt als je het probeert te overbelasten. Echter, als je het goed gebruikt, kan het zich door elke versnipperingssituatie heen slaan.

De Powershred loopt tot 20 minuten, met een afkoeling van 30 minuten erna. Ik denk dat 30 minuten een beetje lang is, maar het is begrijpelijk gezien de hoeveelheid stroom die wordt gebruikt. 20 minuten is een goede tijd om te lopen, dus het is niet erg.

Een nadeel is de uittrekbak. Hoewel het zes-gallon formaat voldoende is, is het niet het beste ontwerp. Het zorgt voor veel rommel, door veel papiersnippers die eruit vallen elke keer als de bak uit de snipperaar wordt gehaald. Ook het terug in de papierversnipperaar te stoppen, gaat lastig.

De gleuf zelf is verbazingwekkend en de Powershred kost niet ontzettend veel stroom. Echter weerhoudt het slechte ontwerp van de bak je om een perfecte kwaliteit te krijgen.


2. Rexel Momentum X308 Papierversnipperaar

De Rexel Momentum X308 mag dan wel slechts 8 papieren tegelijk versnipperen, maar het is ideaal voor in huis.

Het versnippert documenten tot zeer fijne deeltjes, van slechts 5x42mm millimeter. Het is in staat om papier, paperclips en nietjes te versnipperen. Het versnippert papier 3 minuten continu achter elkaar.

De Rexel Momentum X308 is niet in staat om zoveel documenten tegelijk te versnipperen als sommige andere versnipperaars. Voor thuisgebruik zijn er redenen genoeg om deze versnipperaar serieus te overwegen.


3. HSM Shredstar X10 Papierversnipperaar

Misschien ben ik het maar, maar papierversnipperaars hebben een aantal van de meest inspirerende namen. De EverShred, de Powershred. En nu de HSM Shredstar. Het zijn allemaal zeer effectieve namen vanuit een marketingstandpunt, maar ze beschrijven ook de effectiviteit van deze papierversnipperaars.

De HSM Shredstar kan tot 10 vellen papier tegelijk versnipperen. Het is een model van kracht. Het snijden door niet alleen papier, maar ook nietjes, paperclips, creditcards en met een aparte snij-unit voor cd’s en dvd’s. Het heeft een opvangbak van 20 liter.

Je kunt ook lang op de Shredstar vertrouwen, want HSM biedt een levenslange garantie op de snijcilinder. De Shredstar is een goedkope versnipperaar, maar heeft zeker kwaliteit!


4. Fellowes Microshred 225Mi Papierversnipperaar

Alleen de meest veeleisenden hebben behoefte aan de Fellowes Powershred 225Mi.

De papierversnipperaar wordt geleverd met twee jaar garantie, evenals zeven jaar garantie op de snijplotter zelf. Hij kan tot 14 vellen in een keer versnipperen en is ontworpen voor een constante werking. Zoals alle Evershred producten is hij ontworpen om papierstoringen tegen te gaan met verschillende . technologieën.

Dat gezegd hebbende, ben ik er echter niet van overtuigd dat de prijs gerechtvaardigd is. Er is geen twijfel over mogelijk dat dit een geweldige papierversnipperaar is. De prestaties zijn echter niet zo groot dat het de enorme prijssprong van de 125Ci naar de 225Mi waard is.


5. Fellowes Powershred 125Ci

Wat betreft de papiervernietigers is de Fellowes Powershred 125Ci een van de duurste – en krachtigste – versnipperaars op de markt. Net als het andere Powershred-model is hij ontworpen om zware klussen te klaren zonder vast te lopen. Met autodetectiesensoren wordt voorkomen dat de capaciteit wordt overschreden.

Waar de Powershred 125Ci opvalt is de mogelijkheid om tot 20 papieren tegelijk te versnipperen en de grote 14-gallon afvalbak. Hierdoor kan je langer door gaan zonder te moeten legen dan de meeste papierversnipperaars, wat al een aanzienlijke tijdsbesparing oplevert. Hij wordt zelfs geleverd met een LED-indicator die je laat weten wanneer hij klaar is om te worden geleegd.

De Powershred wordt ondersteund door een garantie van twee jaar. Dat is weliswaar niet toonaangevend in de industrie, maar op zich wel belangrijk. Dit een ideale versnipperaar voor medische faciliteiten die honderden of duizenden papieren en documenten per dag moeten versnipperen. Dankzij het continue ontwerp, waardoor er geen constante afkoelingsperiodes nodig zijn.


Tot slot

Geen enkel bedrijf zou zonder papiervernietiger moeten zijn en er is geen enkele goede reden om er geen te bezitten. Met goedkope, huishoudelijke opties die beschikbaar zijn voor slechts €30, kan je een fortuin besparen en jezelf beschermen tegen aansprakelijkheid. Of je nu een kleine papierversnipperaar nodig hebt, zoals de Fellowes Powershred 73Ci (de beste goedkope papierversnipperaar). Of een professionele papierversnipperaar, zoals de Fellowes Microshred 225Mi. Je vindt hier zeker de juiste papierversnipperaar voor je behoeften.


Bekijk ook: De beste papierversnipperaar voor thuis van 2024


Bron: https://www.omnicoreagency.com/best-paper-shredders/

Naamsvermelding: Hafiz Muhammad Ali

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *