Beste pizzarette van 2023

Haast iedereen houdt er wel van: pizza! Je kunt een pizza heel makkelijk halen bij de pizzeria om de hoek, maar het is toch veel leuker om je eigen pizza te maken?! Je kneed wat deeg en snijd alle toppings. Alleen dan kom je erachter dat je eigenlijk helemaal niet iets hebt waar je je pizza in kunt bakken. Naar een beetje onderzoek op internet kom je erachter dat je een pizzarette nodig hebt er. Wij hebben alvast het nodige onderzoek gedaan zodat jij het niet meer hoeft te doen


Wat is een pizzarette?

Een pizzarette is eigenlijk een kleine koepelvormige oven. Het is speciaal ontworpen om zo snel mogelijk je pizza klaar te maken. Dat doen ze met behulp van de koepelvorm en de bakplaat. Je hebt de pizzarettes in verschillende soorten, maten, kleuren en vormen.


Beste pizzarette van 2023: Dit is onze top 5

Na veel onderzoek hebben we een top 5 samengesteld zodat jij de beste pizzarette van dit moment kunt kopen

Dit zijn de 5 beste pizzarettes van 2023:


1. Emerio PO-115984

Deze pizzarette is ideaal voor het gezin. De terracotta koepel wordt namelijk minder warm dan bij andere pizzarettes. Ook bevat deze pizzarette een ingebouwde thermostaat, een bakplaat met anti-aanbaklaag en controlelampjes. De kwaliteit is matig. Ook zijn de meningen over de wachttijd verdeeld. Sommige zeggen dat ze slechts 5 à 7 minuten hebben moeten wachten, maar sommige zeggen ook dat je 20 minuten zal moeten wachten. Het voordeel aan dit product is dat die geleverd wordt met een uitsteekvormpje voor de pizza en spatels. Deze spatels zijn ook afwasbaar. De pizzarette zelf is dat helaas niet. Ondanks de enkele nadelen is deze pizzarette duidelijk het geld waard.


2. Tristar Pizza Festa 6 PZ-9156

Dit exemplaar bevat een donkerbruine terracotta koepel. Doordat deze koepel minder hoog is zorgt hij ervoor dat de warmte dichter bij de pizza blijft. Naast de pizzarette zelf zitten er ook 6 spateltjes en een uitsteekvormpje in de doos. Ook is het snoer van deze pizzarette 2 meter lang. Dat is natuurlijk heel handig, want zo is het haast altijd mogelijk om de pizzarette ergens in het stopcontact te stoppen. Ook een groot voordeel aan deze pizzarette is dat die afwasbaar is. Dus je hebt het ook in een mum van tijd schoon! Het enige nadeel aan de pizzarette is de duurdere prijs.


3. Trebs pizza gusto 6

Deze pizzarette is niet alleen geschikt voor 6 minipizza’s, maar je kunt er ook 1 grote pizza in maken. Dat is zeker niet het enige wat je met deze pizzarette kan, want je kunt er ook nog eens koekjes in bakken. Het is dus een multifunctioneel apparaat. Het is wel van belang om het apparaat voor te verwarmen, maar dat is niet erg. In de tussentijd kan je namelijk je pizza beleggen met alle ingrediënten. De pizzarette is helaas niet afwasbaar en is ook niet van de beste kwaliteit. Toch is er als klap op de vuurpijl nog wel een leuke bonus bij dit apparaat. Je hebt bij deze pizzarette 2 jaar garantie. Dus ook al is het niet de goedkoopste en beste pizzarette het is het geld toch waard.


4. Emerio 3-in-1 Pizzarette – 6 personen

Het is duidelijk een van de betere pizzarettes. Je krijgt veel waar voor je geld en het komt met verschillende gadgets. Ook is de pizzarette vaatwasserbestendig en krijg je er raclette pannetjes bij. Verder krijg je er nog 6 spatels en een handleiding bij. Het enige nadeel is dat de antiaanbaklaag van de bakplaat loslaat. Ook is het mogelijk om op deze pizzarette te grillen en dat is natuurlijk fijn. Je hebt dan namelijk ook iets te eten voor de mensen die niet zo erg van pizza houden


5. Klarstein Capricciosa pizzaoven

Het is een prima pizzarette en heeft als extra gadget een afdekplaat waarmee je al je eten warm kan houden. Het eten is al binnen 5 à 7 minuten klaar! Doordat je geen olie hoeft te gebruiken bij het product heb je ook geen last van rook en is het schoonmaken snel en makkelijk. De spatels zijn verder voorzien van een isolerend handvat waardoor je je handen niet zult verbranden. De prijs is helaas niet voor iedereen binnen handbereik. Dus als je niet zoveel geld te besteden hebt is deze pizzarette niets voor jou.


Tips om het gebruik en onderhoud makkelijker te maken

  1. Zorg ervoor dat je de ingrediënten van tevoren snijd en je alle producten die je eventueel voor de pizza wil gebruiken ook al klaar hebt staan. De pizzarette is namelijk binnen mum van tijd opgewarmd en het is natuurlijk zonde om energie te verspillen.
  2. Qua onderhoud moet je goed kijken of de pizzarette im de vaatwasser kan. Als dat namelijk niet het geval is doe het dan ook niet. Het kan namelijk zorgen voor ernstige schade aan de pizzarette. De pizzasteen kan afgenomen worden met een droge borstel en een nat doekje. Zorg ervoor dat je hem niet onderdompelt in water of afspoelt onder de kraan. De steen is daar namelijk gevoelig voor. De koepel kan je ook schoon houden met een nat doekje of je kan hem afspoelen met lauwwarm water. Dan zijn er nog de spatels. Die kun je gewoon schoonschrobben met een afwasspons.
  3. Je kunt natuurlijk zelf al je toppings kiezen die je op je pizza wil, maar het kan ook handig zijn om een paar recepten klaar te hebben liggen. In recepten kijken ze namelijk ook of dingen goed bij elkaar passen en krijg je een nog betere smaaksensatie
  4. Als je kaas op je pizza hebt gedaan is er een grote kans dat er verbrandde stukjes kaas op je pizzasteen zitten. Schrob deze eraf, want dan kun je het langst genieten van een fijne ervaring met je pizzarette.

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *