Beste presenter van 2024

Of u nu in de bedrijfswereld zit of een student bent, dan is het waarschijnlijk dat u op een bepaald moment een presentatie moet geven aan uw klas of professor. Als u regelmatig Powerpoint of een diavoorstelling maakt, is de mogelijkheid er dat u wilt investeren in een presenter om uw presentatie te verbeteren. De kleine en lichte afstandsbedieningen zijn er in verschillende vormen en maten. Ze geven sprekers en docenten de vrijheid en flexibiliteit om zich van het scherm af te wenden om zich met het publiek bezig te houden. Heeft u hulp nodig om er een te vinden die voor perfect is voor u? We hebben de beste presenters op een rijtje gezet.


1. Logitech R400 Draadloze Presenter

Het product van Logitech is een geweldige keuze. Logitech heeft al een bekend merk. Ze hebben in de loop van de jaren het vertrouwen van hun klanten gewonnen met de geluidskwaliteit van hun luidsprekers. Nu hebben ze deze laserpresenters gemaakt om iedereen te helpen met het uitvoeren van de perfecte presentatie.

Een presentatietool voor professionals is het dus bij uitstek. Op dit moment zijn er geen soortgelijke producten op de markt die in de buurt van deze tool kunnen komen op het gebied van functies en design. Niets is van vergelijkbare kwaliteit. De groene laser is zeer helder en duidelijk zichtbaar. Het apparaat is echter wel wat duur, maar daar krijgt u wel wat voor terug. Een van de meest nuttige functies van deze presenter is de timerfunctie. De batterij is helaas niet het allerbeste en is een beetje klein.


2. Kensington Draadloze Presenter

Dit is een draadloze presenter die gelijk werkt als u hem uitpakt. Het is een stevige presenter die geen software of stuurprogramma’s nodig heeft om aan de slag te gaan. De presenter is voorzien van een helder rood laserlicht dat gemakkelijk uw belangrijkste punten benadrukt. Deze presenter is een geweldige keuze om uw publiek bezig te houden en te vermaken. Hij is volledig geschikt voor macOS en Windows, zodat u de volledige controle over uw presentatie kunt behouden. De presenter draait op 2.4 GHz technologie en levert daarnaast een groot bereik van wel 20 meter. Als je alles bij elkaar optelt, is dit een comfortabele en eenvoudig te gebruiken draadloze presenter. Het is gemakkelijk te gebruiken en wordt geleverd met een intelligente batterijbesparende functie. De batterij wordt gedeactiveerd wanneer de ontvanger in de presenter wordt geplaatst.


3. EKEO

De EKEO is een andere veelzijdige draadloze presenter met geweldige functies. De presenter is geschikt voor verschillende besturingssystemen. Het is een vrij eenvoudige plugandplay-presenter die u moet overwegen om te kopen als u op zoek bent. De presenter werkt met Google Slides, KEYNOTE en Powerpoint. Hierom is het een soepel lopende presenter die werkt zonder enige draad naar uw laptop. Ook is het een geweldige manier om verbinding te maken en te communiceren met uw publiek. Over het algemeen is dit een vrij eenvoudige presentator die iedereen kan gebruiken. U hoeft niet technisch talentvol te zijn om deze presenter te gebruiken. Het ontwerp is klein genoeg om in uw handen te passen, terwijl de knoppen groot genoeg zijn om er gemakkelijk op te drukken.


4. Logitech R400

U kunt de Logitech Wireless Presenter R400 gebruiken om rapporten, opdrachten en projecten op een efficiëntere manier te presenteren. Deze draadloze presenter wordt gevoed met alleen AA batterijen, maar geeft u de volledige controle over uw presentatie met een heldere rode stip, zoals vele andere presenters.

Hij wordt geleverd met intuïtieve aanraaktoetsen waarmee u gemakkelijk diavoorstellingen kunt bedienen. Het heeft een draadloos vermogen van 20 meter waardoor u kunt verplaatsen, kunt lopen en aan de andere kant van de kamer kunt staan.

Deze draadloze presenter is zeer eenvoudig te gebruiken, omdat u niets hoeft te installeren. Het enige wat u hoeft te doen is de ontvanger aan te sluiten op de USB-poort van uw computer of laptop en te beginnen met presenteren. Als u klaar bent met presenteren kunt u de ontvanger gewoon verwijderen en de presenter opbergen.
Dit maakt presentaties makkelijker, omdat u vrij kunt navigeren zonder dat u iemand om hulp hoeft te vragen.


5. FEN Draadloze USB Presenter Met Pointer

Laat de FEN draadloze presenter uw presentaties tot een succes maken. Hij wordt geleverd met een rode laserpointer die zeer effectief is voor lichtere achtergronden. U kunt deze draadloze presenter ook gebruiken als u zich op een afstand van 15 meter bevindt, in principe aan de andere kant van de ruimte.

U kunt eenvoudig door de presentaties navigeren. Met de intuïtieve bediening kunt u presentaties in- of uitschakelen, terug- of vooruitspoelen en begin- en eindpagina’s maken. Dit is een plugandplay-systeem, zodat u niet hoeft te wachten op ingewikkelde instructies.


Bron: https://top10focus.com/best-wireless-presenters/

Naamsvermelding: Miker

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *