Beste prullenbak van 2021

Bent u op zoek naar de beste prullenbak van 2021? Dan bent u hier op het juiste adres. Er zijn prullenbakken getest uit verschillende categorieën. Onze inspiratie en bron komt van de website The spruce


1. Simplehuman Prullenbak Rectangular Met Liner Pocket

Deze vuilnisbak kan duur zijn, maar recensies geven aan dat hij elke cent waard is. De Simplehuman prullenbak werkt heel goed. Hij heeft een strak en modern design. En deze prullenbak zal u zeker jarenlang bijstaan.

In dit model kan 45 liter. Zijn mooie, roestvrijstalen afwerking en rechthoekige vorm maken het een stuk fijner om naar te kijken. Het deksel dichtdoen gaat geluidloos en zijn brede pedaal is ontworpen om meer dan 150.000 stappen mee te gaan.

Recensies geven aan dat mensen blij zijn. Dit product is mooi ontworpen, hij is duurzaam, gebruiksvriendelijk en makkelijk te reinigen.


2. Rotho Twist Afvalbak 10 L

De nieuwste vuilnisbakken kosten meer dan $100. U hoeft niet zoveel geld uit te geven om een vuilnisbak van goede kwaliteit te krijgen. De Rotho Twist Prullenbak is een geweldige optie als u een budget heeft. Het biedt alles wat u nodig heeft en heeft een betaalbare prijs.

Deze plastic vuilnisbak kan meer dan 10 liter hebben en ziet er vrij duur uit dankzij de glanzende zwarte afwerking. Het product heeft een draaibaar deksel dat makkelijk te verwijderen is. De slanke, rechthoekige vorm zorgt ervoor dat het niet te veel ruimte inneemt. Recensenten zeggen dat dit een ongelooflijk stevige plastic prullenbak is, en ook dat het een geweldige manier is om geuren binnen de perken te houden. Het enige nadeel is dat als het prullenbakje vol raakt, je er geen groter voorwerp in kunt stoppen zonder dat je het draaipunt blokkeert om het goed te sluiten.


3. Songmics Pedaalemmer 30L Roestvrij Staal

Roestvrijstalen vuilnisbakken zijn om verschillende redenen populair. Niet alleen zien ze er strak uit en passen ze bij veel moderne keukentoestellen, maar ze zijn ook duurzamer dan kunststof producten, en doen het goed als het gaat om het afdichten van geuren.

De Songmics Pedaalemmer is een kwaliteitsvolle roestvrijstalen keuken vuilnisbak die de hoogste cijfers krijgt tevreden klanten. De slanke afwerking is een mooie aanvulling op elke keuken. Het is ook bestand tegen vingerafdrukken en vlekken, waardoor het perfect is voor gezinnen.

Het deksel gaat makkelijk open wanneer u het stalen voetpedaal indrukt, en het sluit langzaam om te voorkomen dat het dichtslaat.


4. EKO Perfect Sensor prullenbak

Voorzichtig als het gaat om bacteriën? Dan geeft u misschien de voorkeur aan een vuilnisbak die u helemaal niet hoeft aan te raken. De EKO Perfect Sensor automatische prullenbak maakt gebruik van bewegingssensor technologie om het deksel automatisch te openen, waardoor het een hygiënisch en handig product is.

Deze 35L vuilnisbak heeft een vingerdrukbestendige, roestvrijstalen afwerking en ook een koolstof geurfilter om geuren te neutraliseren. De batterij heeft een extra lange levensduur, omdat hij alleen stroom verbruikt wanneer dat nodig is.

De recensenten houden van het uiterlijk van deze prullenbak, en de indrukwekkende functionaliteit. De meesten zijn het erover eens dat de bewegingssensor goed werkt. En sommige zeggen dat je de batterijen maar één keer per jaar hoeft te vervangen. Plus, verschillende recensies geven aan dat dit product enkele jaren meegaat, waardoor het een waardevolle investering is.


5. Simplehuman Prullenbak Swing

Met de swing deksel prullenbak kunt u items in de prullenbak plaatsen zonder dat u een deksel hoeft te openen of te sluiten. Onze topkeuze voor deze categorie is de Simplehuman Swing Prullenbak. Deze duurzame plastic keuken prullenbak is vrij eenvoudig en zal de klus geklaard krijgen. Hij zal zich ook zeker goed houden na verloop van tijd.

Deze vuilnisbak heeft een inhoud van 40 liter en is voorzien van een dubbelwerkende zwaaiklep. Het product is perfect voor gebruik in de keuken of andere gebieden van het huis. Recensenten zeggen dat deze vuilnisbak weinig ruimte in beslag neemt en hun huisdieren uit de vuilnisbak houdt. Plus, veel recensenten zeggen dat hij een aantal jaar zal meegaan.


Bron: https://www.thespruce.com/best-kitchen-trash-cans-4175959

Naamsvermelding: Camryn Rabideau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *