Beste smart speaker van 2024

In deze lijst vindt u de beste smart speakers in 2024. Er zijn heel veel verschillende soorten smart speakers op de markt te vinden. Wij hebben de gehele markt voor u uitgezocht en uiteindelijk gekomen met deze lijst

Of u nu het beste Amazon Echo-model, een Google Home-luidspreker, een Sonos-toestel, een Apple smart speaker, de beste smart speaker voor muziek of een andere combinatie wilt, onze uitgebreide gids is er om u een handje te helpen.

Sinds de Amazon Echo voor het eerst verscheen op de scène zijn smart speakers snel essentiële gadgets geworden in veel van onze huizen, en nu fungeren ze ook als smart home hubs. Ze zijn goedkoop, slim en gemakkelijk te gebruiken, en de ontwerpen van deze luidsprekers worden ook steeds beter.

U heeft dus besloten dat u een slimme luidspreker wilt – de volgende stap is het vinden van de beste slimme luidspreker voor 2024, op basis van prijs, ontwerp, functies en een mogelijke display. Houd uw oog op de verkoop (inclusief Cyber Maandag) en u zou goed in staat zijn om er één te halen voor koopje, controleer de widgets op deze pagina voor de meest up-to-date kortingen op slimme luidsprekers.


Dit zijn de beste slimme luidsprekers van 2024


1. Sonos One Slimme Speaker

Sonos maakt al jaren draadloze luidsprekers van topkwaliteit, die in staat zijn om tunes te streamen van meerdere online diensten in het hele huis. Met de Sonos One zijn ze begonnen met het toevoegen van wat artificial intelligence (kunstmatige intelligentie) aan de mix – zoals de Google assistent.

Je krijgt de gebruikelijke Sonos-kwaliteit plus de mogelijkheid om je stem te gebruiken om nummers te veranderen (en het weer te controleren en nog veel meer functies). Het is een aantrekkelijke combinatie, de Sonos One is volgens onze deskundige mening gemakkelijk een van de beste slimme luidsprekers in 2024. Voor meer informatie klik hieronder op ‘Bekijk de prijs’.

Lees de volledige Sonos One Review hier


2. Google Nest Mini Smart Speaker

Nest maakt deel uit van het Google smart home assortiment. Ook voegt de Nest Mini een muurbevestigingsplaat toe en versterkt het de audio van de originele Google Home Mini.

De spraakherkenning moet worden verbeterd met de introductie van een derde microfoon, ook kunt u uw Google apparaat gebruiken door hem tikjes te geven. Raak gewoon de bovenkant van de luidspreker aan om het afspelen van de audio te pauzeren of te hervatten, en schuif erlangs om het volume te wijzigen.

De Google Nest Mini lijkt erg op de Google Home Mini: alle kracht van de Google Assistant in een zeer compacte, esthetische vormfactor. Uw keuzes voor kleuren zijn krijt, houtskool, koraal of lucht.

Lees de volledige Google Home Mini Review


3. Amazon Echo Plus Smart Speaker

Het aller beste toestel van Amazon is de Amazon Echo Plus Smart Speaker. Deze speaker heeft alles, in wezen krijg je beter klinkende audio en strakkere integratie dan andere slimme speakers hebben. En dit allemaal voor nog eens £50/$50. Is de extra prijs het betalen waard? Voor de meesten van jullie waarschijnlijk niet.

Dat gezegd te hebben, als u het ultieme met Alexa uitgeruste apparaat wilt en het budget hebt om dit te gemoed te komen, is dit de beste smart speaker van 2024 om voor te gaan (en Amazon biedt enkele uitstekende bundelopties op haar site). Het 2e generatie model is ook enorm verbeterd op het uiterlijk van de Amazon Echo Plus.


4. Sonos Beam Slimme Soundbar

De Sonos Beam is één van de nieuwere Sonos-luidsprekers met een ingebouwde Alexa (en met Google Assistant en AirPlay-ondersteuning binnenkort, hopelijk). Het is een compacte geluidsbalk die audio kan afspelen van uw televisietoestel of van een groot aantal muziekstreamingdiensten.

Deze een enorm indrukwekkende speaker – laat u niet misleiden door de lagere positie op deze lijst – maar in termen van slimme luidsprekers is het aan het duurdere eind van het assortiment. Het is verstandig om deze alleen te kopen wanneer u het budget heeft en alle extra functies die u krijgt met het Sonos toestel ten volle gaat benutten.


5. Google Home Smart Speaker

Google heeft de Amazone-Echo met veel plezier bij de onthulling van zijn eigen slimme speaker vertoond, de Google Home doet alles wat je zou verwachten.
Het heeft natuurlijk de uitstekende Google Assistant aan boord, die het pakket AI-apps op dit moment nog steeds leidt.

De Google Home staat iets lager in onze lijst, omdat we denken dat de Google Home Mini een betere waarde heeft. Daarop is deze spreker nu al een paar jaar oud. De software blijft echter regelmatig updates krijgen, en het blijft een fantastische slimme speaker en een van de beste Google Home speakers die beschikbaar zijn.

Lees de volledige Google Home smart speaker Review hier


6. Google Nest Hub Max

De Google Nest Hub Max is een van de nieuwere toestellen hier. Toch is het misschien wel de beste smart speaker voor veel mensen. Zeker, sommigen zullen de voorkeur geven aan de kleinere en simpelere versie van de Google Home Mini. Of het kleinere scherm van de originele Nest Hub Max, maar de Nest Hub Max geeft u een volledige Google smart speaker ervaring.

U krijgt een helder 10-inch scherm, een heavy-duty luidspreker die een kamer kan vullen met audio van goede kwaliteit. Ook krijgt u een naar voren gerichte camera voor het maken van videogesprekken (en het gebruik van het apparaat als een beveiligingscamera), en natuurlijk alle magie van de Google-assistent. Met dat scherm kan de Google Assistant nog meer doen, en met de touchscreenbediening kunt u video’s en muziek pauzeren.


7. Apple HomePod Slimme Speaker

Hier is de Apple HomePod, die veel te bieden heeft: zeer indrukwekkende geluidskwaliteit. Die zich kan aanpassen aan de ruimte om ervoor te zorgen dat uw oren altijd op hun best uw muziek horen. Het ziet er ook fantastisch uit en voelt ook fantastisch aan, het is zeker een van de beste smart speakers van 2024.

Aan de andere kant zult u teleurgesteld zijn als u met uw HomePod andere dingen wilt doen dan de originele Apple-apps, zoals Apple Music, Siri en de iPhone. Ondersteuning voor bijvoorbeeld Spotify of iets anders dat niet door Apple is gemaakt, bestaat bijna niet (hoewel je wel audio kunt streamen vanaf iTunes op Windows). Toch is het de beste slimme luidspreker voor degenen die al zwaar geïnvesteerd hebben in andere Apple producten.


8. Amazon Echo Dot Smart Speaker


Alle slimme functies van Alexa en de compactheid van een Google Home Mini maken de Echo Dot een goede optie. Het uiterlijk van de Echo Dot is pas geleden veranderd, en het is er zeker op vooruit gegaan!

Als u net begint met smart speakers dan is de Echo Dot een uitstekend instapmodel. In tegenstelling tot de Google Home Mini kunt u een andere speaker aansluiten met de 3,5 mm audio-aansluiting of via Bluetooth. Voor deze prijs kunt u net zo goed een luidspreker voor elke kamer krijgen. De Echo Dot is nu ook verkrijgbaar met een geïntegreerde klok.


9. Google Nest Hub Smart Speaker

Relatief nieuw voor de beste smart speaker scene is de Google Nest Hub, in wezen een Google Home met een tablet. Het functioneert als het centrum van uw smart home acties, het controleren van andere apparaten en al uw Google-apps.

U kunt dus YouTube video’s bekijken, een diavoorstelling van Google foto’s bekijken, de temperatuur op uw Nest thermostaat wijzigen, Google een vraag stellen, enzovoort, enzovoort. We houden van de stijl en de functies van de Google Nest Hub (oorspronkelijk de Home Hub genoemd), en er is geen camera om je zorgen over te maken.


10. Lenovo Smart Display

Een andere slimme luidspreker met een display is de Lenovo Smart Display. Hij is verkrijgbaar in 8-inch of 10-inch formaat, dus maak uw keuze. De display kan ook worden gebruikt als een Chromecast. Ook heeft een goede geluidskwaliteit en kan ook worden gebruikt als een video beleggingssysteem.

Met Google Assistant (een Android toestel heeft Google Assistant) aan boord is het verstandig om één van de beste Google Home-luidsprekers op de markt in 2024 te kopen. Dit apparaat is perfect voor de studeerkamer of de keuken.


Waarop letten bij het kopen van een smart speaker?


We hopen natuurlijk dat dit artikel u heeft geholpen bij de keuze. Toch hebben we nog een paar kleine opmerkingen waar u het beste op kan letten bij de keuze welke speaker u uiteindelijk koopt.

Een vrij belangrijk punt is toch het kijken naar welke apparaten u momenteel al gebruikt. Als u Google Assistant gebruikt vanwege uw Android smartphone, is het verstandig om een Google luidspreker te gebruiken. Hetzelfde geldt voor Siri (Apple) en de HomePod, Alexa en de Amazone Echo, etc.

Daarna kunt u beginnen met het afwegen van aspecten, zoals het ontwerp van het toestel, de prijs, de beschikbare accessoires, de audioprestaties, enzovoort. Zorg ervoor dat uw smart speaker alles kunt doen wat u nodig heeft. Zoals het bedienen van uw smart lights, het werken met uw favoriete apps, en wat u nog meer nodig hebt van de smart speaker die u op het punt staat toe te laten in uw huis.


Bron: https://www.t3.com/features/best-smart-speaker

Naamsvermelding: David Nield

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *