Beste underseat subwoofer van 2024

Een underseat subwoofer is een geweldige manier om het audiosysteem in uw auto te verbeteren. Hij neemt niet veel ruimte in beslag waardoor u geen ruimte op hoeft te offeren. De meeste modellen hebben een redelijk betaalbare prijs. U kunt er jaren plezier mee hebben.

Het vinden van het juiste underseat subwoofer model voor uw auto kan lastig zijn. Daarom hebben wij besloten om een uitgebreide koopgids te maken om u te helpen met uw beslissing.

Dankzij de kleine maten en het makkelijke installatieproces kunt u de meeste underseat subwoofers zelf installeren als u de instructies van de fabrikant volgt. De meeste modellen worden geleverd met een eigen versterker dus u kunt ervan uitgaan dat u die niet los hoeft te bestellen.

Het is natuurlijk lastig, maar we zijn er zeker van dat u na het lezen van dit artikel een goede beslissing heeft kunnen maken.


1. KENWOOD KSC-SW11 Underseat Subwoofer

Kenwood is een van de meest gevestigde merken in de auto-geluidsindustrie. Ze zijn al tientallen jaren bezig om verschillende, goede, auto-audiocomponenten te maken en u heeft er vast wel eens van gehoord.

De KSC-SW11 is een van de best verkochte underseat subs op de markt. Het is een kleine sub waardoor hij in de meeste voertuigen onder de stoel past. Het is daarom een goede oplossing voor mensen die de bas in hun speakers willen versterken, maar hij laat de ramen van uw voertuig niet trillen.

De Kenwood KSC-SW11 powered sub heeft een buitenkant van aluminium. Die is 8-1/4″ x 5-1/8″. Hij is uitgerust met een 8 inch (22,32 centimeter) subwoofer die wordt gevoed door een ingebouwde versterker. Die heeft de luidspreker van 75 watt RMS. Met een dergelijke power-handling levert deze underseat subwoofer geen bas die je botten en trommelvliezen laat trillen. Hij voegt wel wat diepte toe aan uw muziek om uw luidsprekers aan te vullen.

Dit systeem wordt geleverd met een bedrade afstandsbediening die een volumeknop, een varieerbare low-pass crossover (50-125 Hz) en een selecteerbare faseregeling (0°, 180°) heeft.

We raden de Kenwood KSC-SW11 aan voor mensen die kleine vrachtwagens, kleine busjes of auto’s met een luikje (achter) hebben. Dit systeem is niet krachtig genoeg om in de kofferbak van een SUV te worden gemonteerd, want dan zult u nauwelijks geluidsverbetering merken.


2. Pioneer TS-WX120A

Slank, licht en krachtig. De TS-WX120A subwoofer van Pioneer is het allemaal. Het is een van de meest massieve underseat subwoofers op de markt met een hoogte van minder dan 7,5 cm en een lengte van ongeveer inch 27,94 cm. Hierdoor past dit lagetonen-systeem (bijna) overal.
Dankzij de ingebouwde MOSFET-versterker en de 8 inch (20,32 cm) woofer, die tot 30Hz en 160Hz kan slaan, onderscheidt de Pioneer TS-WX120A zich echt van de andere.

De buitenkant van deze woofer is gemaakt van aluminium, dit maakt hem geschikt maakt voor elk muziekgenre. Hij zorgt ook voor een samenhangende basweergave.

De Pioneer TS-WX120A biedt prima prestaties. Zoals bij de meeste underseat subwoofers, zullen door de Pioneer TS-WX120A uw ramen niet trillen, maar zal hij een geweldig geluid toevoegen aan uw geluidssysteem. Als u een bassist bent en u hoopt dat deze underseat subwoofer beter is dan traditionele box/sub, dan hoeft u deze niet te kopen. Dan zult u teleurgesteld zijn, want hij is namelijk niet beter.

De TS-WX120A wordt geleverd met een bedrade afstandsbediening waarmee u het geluid kunt afstemmen. Met een druk op de knop kunt u de frequentierespons en de fase aanpassen. Het is misschien niet de beste sub, maar als u een kleinere auto heeft, zal hij zeker werken.


3. JBL BassPro SL Underseat Subwoofer

Nu hebben we de BassPro SL JBL 8″ underseat subwoofer. Dit is een subwoofer van topklasse. Hij is duur, maar hij levert goed werk. Dus voor de prijs is hij zeker de moeite waard. Hij heeft een RMS-vermogen van 125 Watt, maar je kunt hem tot 250 Watt pushen voor korte uitbarstingen. De soft-start, turn-on en auto-on functies zijn geweldige functies. Daarom maakt dit het een uitstekende subwoofer.

Hij heeft niet dezelfde ‘dreun’ als sommige andere subwoofers. De lage tonen van de basis zijn overigens erg mooi en het lukt hem toch mooi om die spiegels te laten trillen. Dit is dus zeker een goede aanrader en voor zijn prijs is hij het waard.


4. Pioneer TS-WX130DA Active Underseat Autosubwoofer

Hier hebben we de Pioneer TS-WX130DA Compact Active subwoofer. Deze subwoofer is een 8″ x 5.25″ woofer. Hij wordt geleverd en verpakt met een 50W nominale aluminium kegel.

U kunt door de Digital Bass Control de frequentierespons aan passen en instellen. Hij heeft niet al te veel snufjes, maar hij werkt wel goed en heeft een betaalbare prijs.

Als u een krachtige bas wilt toevoegen aan het geluidssysteem van uw voertuig, zal ik u aanbevelen deze uit te proberen. Hij geeft de beste prestaties.


5. Rockford Fosgate P300-12 Underseat Subwoofer

Als je de afgelopen tien jaar betrokken bent geweest bij de markt voor het aftermarket geluidssystemen, dan heeft u zeker gehoord van Rockford. Rockford is een van de beste fabrikanten in deze markt. Hun modellen blijven verbazen en worden steeds beter.

De Rockford Fosgate P300 zal 300 Watt RMS produceren. Daardoor is het een van de krachtigste modellen die op de markt is. De harde behuizing beschermt de underseat subwoofer tegen stoten en krassen en zal dus niet te veel kosten met zich meebrengen.

Dit model heeft een gesloten lus-ontwerp wat voor zo goed mogelijke prestaties tussen de versterker, de subwoofer en de behuizing zorgt. Hij zal zeker de ramen in uw voertuig laten trillen!


Lees ook: Wat is een subwoofer?


Bronnen:

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *