Beste USB microfoon van 2021

USB Microfoons worden elk jaar meer en meer aanwezig. We denken dat ze nog niet op het niveau zijn van het vervangen van de XLR aangesloten microfoons. Dit weten we van talloze zangers, podcasters en andere mensen die microfoons professioneel gebru2iken. USB-microfoons zijn wel makkelijker te gebruiken, omdat deze zo in uw pc steken. In het volgende artikel kijken we naar de top 5 beste USB-microfoons.


1. Blue Yeti USB Microfoon

Het was een vrij makkelijke keuze om deze microfoon bovenaan te zetten. Deze microfoon wordt namelijk snel aangeboden als u naar een microfoon opzoek gaat. Blue was erg slim en nauwkeurig toen ze deze microfoon ontwierpen. Het is duidelijk dat ze een grotere markt wilden aanspreken. Er zit een volume knop, demp-knop en een hoofdtelefoon aansluiting op. Ook de geluidskwaliteit van de Yeti is uitstekend. De meeste mensen zullen zeker niet weten dat u een USB-microfoon gebruikt, zeker niet een voor deze prijs. Voor podcasts is dit 1 van de beste.

Lees de volledige Blue Yeti Microfoon Review


2. Samson METEOR USB Microfoon

Dit is nog een super populaire USB-microfoon waar we grote fans van zijn. Dit is een ander vrij populair merk als het gaat om microfoons en dat heeft een goede reden. De Samson Meteor is vergelijkbaar met de Yeti als u kijkt naar de bouw en grootte. Wat nog beter is, is dat deze microfoon ook iets goedkoper is dan de Yeti. Het handige, opvouwbare standaard is ook een goede toevoeging.

Gekoppeld aan een 3,5 mm poort en een fatsoenlijk ontwerp, geeft de Meteor een voorsprong op de Yeti met misschien een iets mindere geluidskwaliteit.


3. Røde NT-USB Microfoon

Røde is onze favoriete microfoon fabrikant. De bouw, betrouwbaarheid en de geluidskwaliteit die hun microfoons ons geven is niet te vergelijken. Hier hebben we een vrij nieuw model, en toen we hoorden dat het een USB versie was, moesten we hem testen. U krijgt wat mix controle op de microfoon zelf voor als u daar een beetje mee wilt proberen. De microfoon wordt geleverd met een pop-filter, statief, ringmontage, opbergzakje en USB-kabel. Meteen bruikbaar, een stevige microfoon, gemaakt door Røde…wat wilt u nog meer? Als u er genoeg geld voor hebt, raden we u dit aan. Het is het geld zeker waard en u krijgt een USB-microfoon van topkwaliteit, die er ook nog eens goed uitziet.


4. Blue Snowball ICE

Dit is nog een microfoon van Blue, en er is zeker een rede voor dat Blue nog een keer in dit artikel voorkomt. De Blue Snowball is zeer betaalbaar en biedt nog steeds een mooie geluidskwaliteit. Het heeft ook een beetje een ander uiterlijk zoals op de foto te zien is in vergelijking met de Yeti. Het is meer geschikt voor standaard gebruik. De geluidskwaliteit staat gelijk aan USB-microfoons die drie keer zo duur zijn. Hij ziet er cool uit op uw bureau en is verkrijgbaar in bijna 10 verschillende kleuren. Super licht en comfortabel naast uw toetsenbord.

Het is helaas niet mogelijk om deze microfoon op een algemeen standaard te monteren.


5. Blue Snowflake

Als laatste hebben we Blue’s derde populaire USB-microfoon, de Snowflake. Het is een kleinere optie in vergelijking met de andere die we eerder hebben vermeld, vandaar ook deze naam.

Geweldig voor podcasten, gamen, online bellen en meer, we zouden het niet aanraden voor professionele opnames, maar het doet zijn klus als u op zoek bent naar een wat goedkopere, kleinere microfoon.

Een goedkopere oplossing voor degenen die zoiets nodig hebben.


Bron: https://www.wirerealm.com/guides/top-10-best-usb-microphones

Naamsvermelding: Sean

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *