Beste video deurbel van 2024

U kunt zien en bijhouden wie er aanbelt met de beste video deurbel van Ring, Nest en de rest. In de VS zijn video deurbellen al een tijdje bij veel mensen in gebruik. Ook in Nederland gaan we ze vaker gebruiken. Ook bekend als slimme deurbellen, sluit u ze aan op uw smartphone. Als iemand aanbelt, krijg je een waarschuwing op je telefoon. Die wordt gevolgd door een live video van uw bezoeker en de optie om terug te praten. Met andere woorden, u kunt ze zien, maar ze kunnen ju niet zien. U kunt zowel met elkaar praten als elkaar horen. Sommige hebben ook bewegingssensoren, die u een waarschuwing geven zodra iemand uw voordeur nadert. Sommige hebben zelfs mooie functies zoals gezichtsherkenning.

Er zijn genoeg redenen om een video deurbel aan te schaffen. Ook als u in een ander land bent en er wordt aangebeld kunt u het zien. Vervolgens kunt u met degene die aan de deur staat praten. ‘Kunt u het in de veranda laten liggen?’ zou u aan een bezorger kunnen vragen, of ‘Mam, sorry dat ik laat ben, maar ik ben over vijf minuten terug’, als het mam is die op bezoek is. Dan is er nog het veiligheidsaspect. Inbrekers zullen ofwel de camera en de enger zien of u zult videobeelden van hen zien snuffelen. Als er iemand aan de deur staat die u niet wilt spreken, kunt u ook gewoon doen alsof u er niet bent.

Dus waar moet u op letten? Is Ring het enige merk dat de moeite waard is om te kopen? Zijn video deurbellen betaalbaar? Lees verder voor antwoorden op deze vragen en meer, evenals onze beste video deurbel aanbevelingen.


De beste video deurbel op batterijen: Ring Video Deurbel 2

Ring is nu onderdeel van het Amazone-imperium en is de bekendste van alle merken video deurbellen en dit is een geweldige allrounder. Hij werkt op batterijen. Daardoor kunt u hem meteen aan de praat krijgen, met de batterijen die minstens zes maanden meegaan. U kunt hem ook aansluiten op een bestaande bekabelde deurbel. Het is vrij groot, maar er zijn twee verwisselbare faceplates, zodat u de uitstraling krijgt die u wenst. U krijgt scherpe beelden, ook ’s nachts, met slechts af en toe een vastlopend beeld. Het geluid is ook goed. U kunt het zo instellen dat het ook beweging detecteert.

Wij bevelen het u wel aan om de batterijen voordat u op vakantie gaat te verwisselen. Het zou best wel vervelend kunnen zijn als de batterijen leeg gaan als u op vakantie bent.

Aan de andere kant moet u extra betalen om uw videobeelden op te slaan, zodat u kunt terugkijken om gemiste oproepen of bewegingen te controleren. Terwijl de Chime Pro deurbel een optionele extra optie is. Misschien wilt u het niet, maar we zouden zeggen dat het een must is als u een fragmentarisch signaal heeft of als u uw telefoon niet altijd bij de hand heeft. Het verlengt uw Wi-Fi signaal en maakt de deurbel hoorbaar in huis. Anders krijgt u alleen waarschuwingen op uw telefoon.

Van alle extra beveiligingsopties waren we het meest onder de indruk van de nieuwe Ring Spotlight Cam. Een extra camera met groothoeklens, infrarood vision-sensoren, bewegingsbestuurde spot, microfoon en luidsprekers. Hij is compact en eenvoudig op te zetten en. Hoewel hij op batterijen kan werken, kunt u ook een versie met bedrading of op zonne-energie krijgen.

Belangrijkste specificaties – Camera: 1080p HD-video; gezichtsveld: 160 graden; garantie: 2 maanden op onderdelen, levenslange diefstalbeveiliging


De beste bekabelde video deurbel: Google Nest Hello

De Nest is ongetwijfeld de best uitziende video deurbel, maar heeft ook de beste videokwaliteit. Met een van kop tot teen zicht op uw bezoeker, en een uitstekende microfoon en luidspreker. Terwijl het soms een paar seconden duurt voordat de praat functie op uw telefoon aan gaat.

Het is duurder dan zijn belangrijkste concurrent, de Ring 2, maar er wordt een draadloos geluid ingebouwd en er zijn enkele geweldige extra functies. Waaronder de vooraf opgenomen berichten die u kunt kiezen uit de app. Bijvoorbeeld de postbode om het pakketje in de veranda te laten liggen. Het herkent ook individuele gezichten en kondigt ze aan u aan. Dus als u het gezicht van u moeder er in zet en ze komt gezellig langs ziet hij dat aankomen. U kunt specifieke zones instellen, zodat u alleen wordt gewaarschuwd als er iemand in die zone verschijnt.

Dat gezegd hebbende, moet u zich abonneren op de Nest Aware service om toegang te krijgen tot sommige van deze functies en u hebt ook een bekabelde verbinding nodig om de deurbel te laten werken – Nest Pro installatie is aanbevolen. We vonden de gezichtsherkenning ook een beetje ingewikkeld om aan de slag te gaan.

Als u een systeem wilt starten, heeft Nest voldoende beveiligingscamera’s voor zowel binnen als buiten die u kunt toevoegen. We hebben de Nest Cam IQ Outdoor camera getest. Hij geeft een zeer duidelijk beeld. Hij kan een persoon op 15 meter afstand al zien.Hij zoomt automatisch in en volgt de bewegingen goed. Maar u moet wel een goed Wi-Fi signaal hebben. Er is ook een geweldige luidspreker. Die leuk is om te gebruiken vanuit de trein om te praten met je partner die de vuilnisbakken buiten zet, ook al is het allemaal maar een klein beetje Big Brother.

Belangrijkste specificaties – Camera: 1.600 x 1.200 resolutie; gezichtsveld: 160 graden; garantie: 2 jaar beperkte garantie


De beste video deurbel voor het customize: Ring Video Deurbel pro

De high-end Ring is kleiner en ziet er beter uit dan de Ring 2. U krijgt vier verwisselbare faceplates en de Chime gegooid in de ring. U kunt hem aansluiten op Alexa. Hoe ziet mijn voordeur eruit, Alexa, etc. en hij heeft iets meer geavanceerde functies dan de Ring 2, vooral een groothoeklens, video van hogere kwaliteit, beter nachtzicht en meer geavanceerde bewegingsdetectie. Plus, u heeft veel meer controle over waar uw camera kijkt dan met de Ring 2, met de app waarmee u specifieke zones uit het gezichtsveld kunt kiezen voor bewegingswaarschuwingen. Dit alleen al is de extra dosis waard als u dat niveau van aanpassing wilt.

Net als bij de Ring 2 krijgt u handige functies voor het delen van beelden, zodat u bijvoorbeeld uw beelden aan de buren kunt laten zien als er veel pogingen zijn gedaan om lokaal in te breken of grapjes te maken. Maar, omdat het moet worden aangesloten (er is geen batterijoptie bij deze) is het een groter gedoe om te installeren. Toch hoeft u de batterij niet te vervangen en het is geen enkel probleem als u een bestaande deurbelverbinding heeft.

Belangrijkste specificaties – Camera: 1080p HD-video; gezichtsveld: 160 graden; garantie: 2 maanden op onderdelen, levenslange diefstalbeveiliging


Hoe kies je de beste video deurbel?


Waar moet ik op letten bij een video deurbel?

Uw eerste overweging is hoe de video deurbel is aangesloten, wat neerkomt op twee opties:

Op batterijen:

Batterij gevoede deurbellen worden opgeladen door een oplaadbare batterij, zodat u geen bedrading nodig heeft; alleen een werkend Wi-Fi signaal. Dit heeft duidelijke voordelen, maar het maakt het apparaat groter en de accu’s moeten worden opgeladen. Gelukkig hoeft u dit niet al te vaak te doen. Ze gaan overal mee, van twee maanden tot een jaar.

Bedraad:

Dit betekent dat de deurbel moet worden aangesloten op de bedrading van uw bestaande deurbel. Dit bespaart u het gedoe van het vervangen van batterijen en de deurbel is meestal discreter. Als u echter geen bestaande bekabeling heeft, kan het nodig zijn om de bekabeling uit te trekken voor een professionele installatie. En de meeste video deurbel fabrikanten adviseren hun eigen bekabeling, wat prijzig kan zijn.

Uw deurbel moet tweerichtingsverkeer hebben met een goede microfoon en luidspreker en een goed videobeeld. Bij sommige video deurbellen ziet u mensen van kop tot teen, terwijl u bij andere slechts een gedeeltelijk beeld krijgt. Controleer of er een bewegingssensor is en denk na over de vraag of u een waarschuwing wilt dat het volledige 180- tot 185-graden beeld wordt weergegeven, of dat u slechts een bepaalde zone binnen het gezichtsveld wilt afdekken. Infrarood verlichting maakt het gemakkelijker om mensen ’s nachts te zien.

Welke andere functies zijn de moeite waard om voor te betalen?

Misschien wilt u toegang tot eerder opgenomen bewegingen en belsignalen – misschien, omdat u een gesprek gemist hebt of omdat iemand op uw straat u heeft verteld over enkele inbraakpogingen. Houd er rekening mee dat dit voor een extra prijs komt – soms meer dan £25 per jaar.

Zult u de deurbel kunnen horen? Om het in huis (niet alleen op uw smartphone) te horen, heeft u een belinstallatie nodig. Bij sommige video deurbellen zitten deze in de doos, bij andere is het extra kosten met zich meegebracht.


Hoe zit het met slimme huis functies?

Wilt u dat uw deurbel deel uitmaakt van een groter home-security systeem – bijvoorbeeld door het toevoegen van beveiligingscamera’s die kunnen worden aangesloten op een centrale systeemhub. Bij sommige video deurbellen is er zelfs een slimme slotintegratie, zodat uw deurbel iemand effectief in uw huis kan binnenlaten, zodra u hem of haar het groene licht van uw smartphone geeft.

Op een eenvoudiger niveau is het de moeite waard om te onthouden dat de twee belangrijkste spelers in de wereld van de video deurbellen – Nest en Ring – eigendom zijn van Google en Amazon. Dat betekent dat ze aansluiten bij de slimme displays van beide bedrijven: Ring werkt uitstekend met Echo Shows en Echo Spots, terwijl Nest Hello mooi speelt met Google Home Hub. Technisch gezien is er een Nest-vaardigheid voor Alexa (maar niet een bijpassende van Ring voor Google Home), maar als u maximale compatibiliteit en ondersteuning wilt, is het gewoon zinvol om ervoor te zorgen dat uw systemen overeenkomen.


Wat kost het om een video deurbel te kopen?

Video deurbellen beginnen bij ongeveer £80 en gaan tot enkele honderden ponden. Ga er niet van uit dat het altijd het beste is om het duurste te kopen, want de goedkoopste video deurbel in onze round-up krijgt een geweldige recensie. Het is mogelijk dat u sommige functies in de duurdere video deurbellen niet nodig hebt of wilt gebruiken.


Bron: https://www.expertreviews.co.uk/home/1407418/best-video-doorbell

Naamsvermelding: Caroline Preece & Alan Martin

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *