Beste voice recorder app android

Een van de meest handige functies van elk Android toestel is de mogelijkheid om jezelf op te nemen. Er zijn genoeg redenen om dat ook te willen doen. Muzikanten willen misschien nieuwe ideeën opnemen, journalisten moeten interviews opnemen en sommigen zetten het zelfs op om te zien of ze in hun slaap praten. Het goede nieuws is dat je geen voicerecorder meer hoeft te kopen op bijvoorbeeld bol.com. Uw smartphone is perfect in staat om het voor u af te handelen! Hier zijn de beste voice recorder apps voor Android! Hieronder vind je de beste voice recorder apps van 2020.

1. ASR Voice Recorder

Foto credits: androidauthority.com

Prijs: Gratis

ASR Voice Recorder is een van de meer geavanceerde voice recorder apps. Het neemt op in verschillende formaten, waaronder populaire formaten als MP3, FLAC, WAV, OGG en M4A. Er is ook cloud-integratie, zodat je een bestanden eenvoudig kunt uploaden naar Dropbox, Google Drive en andere apps Je krijgt een heleboel kleinere functies, zoals het aanpassen van de afspeelsnelheid, de mogelijkheid om automatisch stille delen van een opname over te slaan, een gainswitch en ondersteuning voor Bluetooth-apparaten. Het is een verrassend sterk aanbod voor zijn gratis prijskaartje.


2. Easy Voice Recorder

Prijs: Gratis / $3,99

Easy Voice Recorder doet wat de naam doet vermoeden. Het biedt een eenvoudige methode om dingen op te nemen met uw telefoon. Je opent de app, drukt op de microfoonknop en het neemt op. U kunt het ook meteen delen als u dat wilt. Het heeft ook een paar extra functies, zoals de mogelijkheid om te veranderen wat voor soort bestandstype je opneemt. Het heeft ook widget ondersteuning. De pro-versie bevat ook ondersteuning voor stereo-opname, Bluetooth-microfoon ondersteuning, en nog veel meer. De pro-versie verwijdert ook de reclames uit de gratis versie.


3. Hi-Q MP3 Voice Recorder

Foto credits: androidauthority.com

Prijs: Gratis / $3.49

Hi-Q is een van de krachtigere voice recorder apps die er zijn. Het neemt op in MP3. Dat maakt de geluidsbestanden compatibel met vrijwel alles waar je het op wilt delen. Samen met dat, kunt u het automatisch laten uploaden naar Dropbox zodra de opname klaar is. Het wordt ook geleverd met widget ondersteuning, de mogelijkheid om te kiezen welke microfoon op uw apparaat wilt gebruiken (ervan uitgaande dat u meer dan een heeft), ondersteuning voor Wi-Fi-overdracht, gain control, en nog veel meer. De betaalde versie voegt ook een paar extra functies toe. Het enige nadeel is dat het geen ondersteuning biedt voor het opnemen van telefoongesprekken.


4. LectureNotes

Prijs: $5,99 + $1,99

LectureNotes is een van de beste apps voor studenten. Het doet een heleboel dingen. Je kunt aantekeningen maken, die aantekeningen organiseren en ze later gebruiken voor je huiswerk. De app neemt geen audio op. Er is echter een plugin voor $1,99 die deze functie wel toevoegt. Bovendien kun je er dingen mee opnemen terwijl je de gewone LectureNotes app gebruikt. Dat maakt het een uitstekende 2 in 1 app voor lezingen. Je kunt ook een plugin krijgen voor het opnemen van video’s. Dat kost ook $1,99. Het is een beetje een zwaar en duur pakket. We raden dit dus niet aan voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige, lichtgewicht voice recorder. Als je echter op de universiteit zit, is dit een goede app.


5. Music Maker Jam

Prijs: Gratis met in-app aankopen

Music Maker Jam is een audio recorder app voor muzikanten. Het is een geweldige app voor het opnemen van teksten, muziek of wat je maar wilt. De app neemt meerdere tracks op, bevat een editor voor het finetunen van je productie en extra tools voor het remixen van je werk. Er zijn in-app aankopen. Ze laten je dingen kopen zoals loops en andere dergelijke inhoud. Het heeft ook een directe integratie met SoundCloud, Facebook en veel andere sociale netwerken. Dit is een beetje veel als u alleen maar een vergadering of een lezing op school moet opnemen. Muzikanten moeten deze echter zeker een keer uitproberen. De in app aankopen bevatten verschillende geluidseffecten, samples en andere dergelijke geluiden.


6. Otter Voice Notes

Prijs: Gratis / $9,99 per maand

Otter is een stemrecorder voor professionals. Het is vooral bedoeld voor zakelijke bijeenkomsten en andere serieuze zaken. Het doet de basis zoals het opnemen, delen en afspelen. Het bevat ook een transcriptieservice, cloud-opslag, cross-platform ondersteuning en het ondersteunt zelfs dingen zoals foto’s. De gratis versie bevat 600 minuten transcriptie per maand. Het premium abonnement biedt meer dan 6.000. Het is ook niet slecht voor colleges en studenten, die krijgen een korting tot $2,99 per maand. Het is erg handig, maar alleen als je echt dingen nodig hebt zoals cloudopslag, transcripties en meer handige dingen zoals dat.


7. Smart Recorder

Foto credits: androidauthority.com

Prijs: Gratis / $1.49

Smart Recorder is een van de beste voice recorder apps, zelfs onder zijn collega’s. Het wordt geleverd met alle gebruikelijke functies, waaronder ondersteuning voor cloud-opslag en diverse opnamefuncties. Echter, je krijgt ook de kleine dingen zoals het overslaan van stiltes in het spoor, gevoeligheid controles, verstelbare sample rates, en nog veel meer. Het krijgt regelmatig updates. Het heeft een 4,7 rating op Google Play op het moment van schrijven. Het is een van de beste apps en de premium versie is ook goedkoop.


8. Voice Recorder by HIGH TECH

Foto credits: androidauthority.com

Prijs: Gratis

Voice Recorder van HIGH TECH is een vrij standaard en een saaie voice recorder app. Dat is misschien wel het beste. U kunt de basics doen zoals opnemen, uw audio trimmen, exporteren naar MP3, uw opnames opslaan, oude opnames afspelen en delen. Dat is dan ook gelijk alles wat het doet. Je kunt wat dingen doen zoals de sample rate aanpassen, maar het grootste deel van de app is eenvoudig. Dit is een pima optie voor mensen die gewoon iets eenvoudigs willen opnemen. Degenen die iets meer functies willen, hebben hier een hele lijst om naar uit te kiezen. Deze neemt alleen maar audio op en slaat het op. Het bevat wel advertenties.


9. Voice Recorder Pro

Foto credits: androidauthority.com

Prijs: Gratis / $1,99

Gelukkig is Voice Recorder Pro een betere app dan zijn flauwe naam doet vermoeden. Het is een volledig uitgeruste app die het graag eenvoudig houdt. Je zult in staat zijn om op te nemen in PCM (Wave), AAC, en AMR wat je een goede variëteit aan opties geeft. Bovendien is de interface gemakkelijk te gebruiken, bestanden zijn gemakkelijk te vinden en te beheren. Dit kan worden gebruikt om telefoongesprekken op te nemen (als het apparaat en het besturingssysteem worden ondersteund). Het heeft ook andere functies zoals een bitsnelheidsoptie en nog veel meer. Het is een van de meer bruikbare en eenvoudige voice recorder apps.


10. Samsung Voice Recorder

Foto credits: androidauthority.com

Prijs: Gratis

Een voice recorder app op uw telefoon is altijd handig. Het is dus mogelijk dat deze app al standaard op je telefoon zit. Zo niet, dan is het zeker de moeite waard om het alsnog te downloaden. De Samsung voice recorder app scoort namelijk een 4.4 Rating op de Google Play store. Neem dus zeker een kijkje naar deze app en test het uit!


Bron: https://www.androidauthority.com/best-voice-recorder-apps-for-android-615332/

Naamsvermelding: Joe Hindy

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *