Beste waterflosser van 2024

Wat is de beste waterflosser van 2024? U poetst uw tanden twee keer per dag zonder er over na te denken, maar de kans is groot dat u uw hele leven al te maken heeft met uw tandarts die zeurt over het flossen bij uw controles. En ondanks dat we allemaal weten dat flossen de sleutel is tot het behoud van gezonde tanden en het voorkomen van plakvorming is het zo’n sleur om het constant te doen en nooit een dag te missen.

Deze gadget (ook wel bekend als een flosapparaat) is een soort hulpmiddel dat gebruik maakt van een dunne stroom water onder hoge druk om plak- en etensresten van de tanden en het tandvlees te verwijderen. Veel tandartsen zijn het erover eens dat waterflossers de kans op ontstoken tandvlees sterk verminderen en de gezondheid van het tandvlees van patiënten verbeteren. Daarom raden wij u aan om deze te gaan gebruiken.

De meeste waterflossers hebben dezelfde opstelling met drie of vier verschillende instellingen die de sterkte van de stroom bepalen. U vult de bodem van de flosser met water voordat je hem gebruikt. Wanneer u er klaar voor bent om hem aan te zetten, zorg er dan voor dat u het uiteinde van de flosser op een gebied van de tandvleesrand heeft gericht, zodat het water niet door de badkamer sproeit. Wanneer aangezet, is de beste techniek om de punt van de flosser langzaam over de tandvleesrand te bewegen in een hoek van 90 graden. Dit zorgt ervoor dat de waterflosser de opgebouwde tandplak en voedselresten goed verwijdert voor de schoonste tanden.

Het is echt aan u om te bepalen welk type flosser u gebruikt. Zowel de waterflosser als het touw zijn geweldig, zolang u maar regelmatig uw favoriete wapen gebruikt. Echter raden wij de waterflosser aan.

Als je problemen hebt met het bereiken van de tanden in de achterkant van uw mond, kan een waterflosser een goede optie voor u zijn. Door het extra schone gevoel dat het geeft, bent u misschien meer geneigd om door te zetten en kunt u de tanden in de achterkant van uw mond ook bijhouden.

Als u een waterflosser gebruikt om uw flosdraad te vervangen, raadt kantoorboel u aan om het één keer per dag te gebruiken. Het gebruik van de waterflosser voordat u ’s nachts poetst, is een geweldige manier om voedselresten van de dag te verwijderen en uw tandenborstel een effectievere rol te geven bij het schoonmaken van uw tanden.

Naast het feit dat het makkelijk te gebruiken is, zijn waterflossers ook een goed en veilig alternatief voor flosdraad. Bij de eerste poging voelen ze misschien een beetje moeilijk te controleren, maar na een week lang te hebben gebruikt, voelen de meeste mensen zich zelfverzekerd bij het gebruik van hun waterflossers. Als een waterflosser pijnlijk is om te gebruiken, raden we u aan om de instelling te verlagen.

Geen idee wat u moet kopen? Een van deze vijf door de tandarts goedgekeurde waterflossers past waarschijnlijk perfect bij u. Na het lezen van dit artikel weten wij zeker dat u een goede keuze hebt kunnen maken!


1. Philips Sonicare AirFloss Ultra Flosapparaat

Als u een goed draagbare waterflosser nodig hebt, kunt u nu al stoppen met zoeken want dan is de Philips Sonicare AirFloss Ultra het perfecte model voor u. De naam is afgeleid van het feit dat de flosser lucht gebruikt om het water voort te stuwen, waardoor er minder vloeistof nodig is. Een volle tank kan dus 1 tot 2 flosbeurten meegaan. Ondanks dat de AirFloss niet al te veel toeters en bellen heeft, is er een regelaar waarmee u kunt kiezen of u continue een stroom water wilt of individuele uitbarstingen. Tot slot wordt de Sonicare geleverd met twee tips en een oplaadbare lithium-ionbatterij. De AirFloss werkt gegarandeerd en na 3 tot 4 dagen zullen uw tanden al een stuk schoner aanvoelen.


2. Waterpik WP-660 Waterflosser

De Waterpik waterflosser van Waterpik staat op nummer twee van onze lijst vanwege zijn gebruiksgemak, effectiviteit en waarde.

Het beschikt over 10 verschillende drukinstellingen. Daardoor zult u gemakkelijk de ervaring kunnen krijgen die het beste bij u past. Het is niet draagbaar, dus u kunt hem niet van huis meenemen, maar voor gezonder tandvlees en gezondere tanden werkt de Waterpik goed. Veel klanten vertellen over hoeveel verschil deze waterflosser heeft gemaakt in hun mondhygiëne. Ze zeggen dat het makkelijk te gebruiken is, en de kwaliteit is top. Dus u kunt hem helaas niet van huis meenemen, maar hij is het zeker waard.


3. Waterpik WP-260 Nano Kids Flosapparaat

Wilt u uw kinderen enthousiast maken over mondhygiëne? Overweeg dan de aanschaf van de Waterpik WP-260! Het kleurrijke en makkelijke ontwerp is perfect voor elk kind van 6 tot 12 jaar, voor tieners zal dit ontwerp een beetje te kinderlijk zijn. De bediening is makkelijk, omdat er alleen een aan- en uitschakelaar is en drie verschillende drukinstellingen. Bovendien is hij in staat om genoeg water vast te houden voor een 60 seconden durende sessie. En de WP-260 wordt zelfs geleverd met een orthodontische tip, waardoor hij ideaal is voor kinderen met een beugel. Dit is dus echt een aanrader. Hij werkt heel goed en jongere kinderen zullen het ook leuk vinden.


4. Waterpik WP-100 Waterflosser Ultra

Waterpik WP-100 waterflosser is een eenvoudige en effectieve waterflosser. Hij verwijderd ongeveer 99,9% van al het tandplak. Hij is 50% effectiever dan andere apparaten als het gaat om de gezondheid van het tandvlees verbeteren. De Waterpik WP-100 waterflosser is perfect voor kunstwortels, beugels en andere tandheelkundige behandelingen. Het is klinisch bewezen dat door het gebruik ervan u door even een minuut te flossen met de WP-100 kunt genieten van gezonder tandvlees en een helderder gebit.

De Waterpik WP-100 wordt geleverd met de geavanceerde technologie met tien instellingen voor een op maat gemaakte reiniging. Hij kan 600ml water bevatten. Hij beschikt over een aan- en uit-handgreepschakelaar die het makkelijk maakt om de waterstroom te regelen. Dit is precies de reden waarom de WP-100 een echte aanrader is!


5. Oral-B OxyJet Waterflosser

Oral-B is al jaren de koning van het tandenpoetsen. Nu de markt van waterflossen steeds bekender word, proberen ze ook in deze de nummer een te worden. Dit lukt ze aardig goed met hun draadloze waterflosser. Je kunt je tanden schoonmaken op 5 verschillende standen. 1 is de laagste druk en 5 de hoogste. Een draadloze waterflosser is makkelijk en comfortabel in gebruik. Tanden poetsen wordt een stuk leuker met deze nieuwe waterflosser. Hij is dus ook heel handig om mee te nemen op vakanties wat dus een groot voordeel is! Wij zouden deze wel kopen, en jij? Ben je er klaar voor?


Lees ook: Hoe werkt een waterflosser


Bronnen:

Uitgelichte afbeelding: yourbestdigs.com

Was dit artikel behulpzaam?

One thought on “Beste waterflosser van 2024

  • Goed gedaan Lilaaaa
    Wees maar trots hierop🤠
    Nu ken ik iets waar ik nooit van had gehoord

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *