Dashlane Review

  • Extensies beschikbaar voor veel browsers
  • Synchroniseert tussen apparaten, inclusief mobiele telefoons
  • Inclusief VPN
  • Premium versie is vrij duur
  • Meer opties dan veel mensen gebruiken

Kosten Dashlane

  • €3.33/ Maand
  • Gratis versie is beschikbaar

Dashlane staat bekend als een wachtwoordmanager, maar het is nog veel meer dan dat. Dashlane is een wachtwoordmanager waarmee u automatisch uw gebruikersnaam en wachtwoorden kunt invullen. In combinatie met de browser add-on van Dashlane kunt u de app ook gebruiken. Zo kunt u automatisch al uw gegevens invullen.

Dashlane kan formulieren invullen, wachtwoorden maken, de sterkte van individuele wachtwoorden bepalen, privé notities en financiële informatie veilig opslaan. Ook controleren op zwakke, hergebruikte of gecompromitteerde wachtwoorden. Er is zelfs de mogelijkheid om snel en eenvoudig wachtwoorden te wijzigen die te zwak zijn. Ook kan Dashlane de wachtwoorden wijzigen als er een iets gehackt of gestolen is.

Er is ook een kluis die u kunt gebruiken om van alles op te slaan. De bonnetjes van uw aankopen, uw creditcardgegevens, kopieën van identiteitsdocumenten zijn voorbeelden van wat u kunt opslaan. Alles wat u in de app opslaat, krijgt een back-up. Andere handige functies zijn een ingebouwd VPN. Dit kunt u gebruiken om anoniem op het web te surfen en zo uw online veiligheid nog verder te verbeteren.

We keken hier naar Dashlane Premium, er is ook een versie ervan die niets kost. De gratis versie van Dashlane heeft enkele beperkingen. Het heeft update niet automatisch al uw gegevens over al uw apparaten. Het delen van wachtwoorden is beperkt tot vijf accounts en u kunt geen VPN gebruiken.


Ervaring van de gebruiker

Veel mensen die interesse hebben in Dashlane hebben al een soortgelijk programma zoals een plug-in voor uw browser. Wat Dashlane beter maakt dan de rest is het feit dat het niet alleen in uw browser werkt. Het is ook geweldig makkelijk om gegevens bestanden en alternatieve programma’s te importeren. Zo hoeft u het niet meer allemaal handmatig in te invoeren. Dashlane is goed bruikbaar met andere software. Het is een aangename ervaring. Een paar keer klikken is meestal voldoende om lange onlineformulieren in te vullen.

Omdat dit zo’n feature-rijke app is, is er een tutorial die u de kans geeft om veel van Dashlane’s opties uit te proberen. Het helpt gebruikers vertrouwd te maken met de manier waarop dingen werken. Het helpt ook om andere functies te laten zien die anders misschien genegeerd zouden worden.


Alternatief

Bekijk onze volledige lijst voor de beste gratis password managers


Bron: https://www.techradar.com/reviews/dashlane

Naamsvermelding: Mark Wycislik-Wilson 

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *