Linksys Velop Tri Band – review

Nu iedereen weer massaal moet thuiswerken is het belangrijk dat we beschikken over een goede internetverbinding. Als je dit niet hebt, heb je namelijk de hele dag irritatie over de online-vergadering die de hele tijd vastloopt of bestanden die niet kunnen worden gedownload en zo kan ik nog wel even door gaan. Maar niet alleen voor het werk kan een slechte internetverbinding irritatie opleveren. Ook voor gamers, die bijvoorbeeld op een andere verdieping zitten, is er niets vervelender dan dat een spel opeens vastloopt, net wanneer je lekker bezig bent. Hier wil jij toch ook vanaf? Nou daar is een oplossing voor, want het Linksys Velop Tri Band Multiroom Wifi systeem kan ervoor zorgen dat jij je niet meer hoeft te irriteren over de slechte verbinding in bepaalde delen van je huis. Hieronder vertel ik je meer over de voordelen van dit Wifi systeem.


De voordelen van het Linksys Velop Tri Band Multiroom Wifi systeem:

  • Makkelijk te installeren:

Het is natuurlijk belangrijk dat je snel aan de slag kunt met dit Wifi systeem, zodra je hem binnen hebt. En dat kan, want hij is namelijk makkelijk te installeren via de Linksys-app. Voordat je het weet, beschik je al over een veel beter Wifi.

  • Eigen wachtwoord:

Je kunt een eigen wachtwoord instellen voor het Wifi netwerk. Geen lange en ingewikkelde wachtwoorden meer, maar gewoon een wachtwoord die jij makkelijk vindt om te onthouden.

  • Uitbreiden:

Als je dit product hebt besteld, maar je vindt toch dat de verbinding op de plek waar jij zit nog niet goed genoeg is, is daar een makkelijke oplossing voor. Je kunt namelijk deze set uitbreiden en gemakkelijk aansluiten op het systeem dat je al had, ideaal!

  • Ouderlijk toezicht:

Je kunt ouderlijk toezicht instellen, zodat jouw kinderen veilig het internet op kunnen.


Wanneer moet ik dit WI-FI systeem aanschaffen?

Ik denk dat je het Linksys Velop Tri Band Multiroom Wifi systeem in overweging kunt nemen, wanneer je last hebt van slechte verbinding op bepaalde plekken in het huis en als je voor bijvoorbeeld het thuiswerken een stabielere verbinding wilt hebben. Dan is dit zeker een goede optie!


Bekijk ook: De beste multiroom wifi systeem van 2024

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *