Netgear Orbi RBK50 – Review

Er werken veel mensen gedwongen thuis op dit moment. De kans is groot dat ook jij hier mee te maken hebt. Wat je dan in ieder geval niet kunt gebruiken is een slechte internetverbinding, waarbij je online vergadering de hele tijd vastloopt, bestanden niet kunnen worden gedownload of dat het een tijd duurt voordat een e-mail verzonden wordt. Allemaal ergernissen, die je natuurlijk liever niet hebt. Herken jij 1 van deze ergernissen of heb jij een andere ergernis over je verbinding? Dan kan ik je in dit artikel misschien helpen. In dit artikel ga ik het hebben over de Netgear Orbi RBK50 – Multiroom Wifi systeem. Het zorgt voor een goede internetverbinding en daar wordt iedereen vrolijk van.


De voordelen van dit WIFI syteem:

  • Geen haperingen:

Als je dit Wifi systeem hebt aangeschaft zul je geen last meer hebben van haperingen of een snelheidsverlies. Vaak zijn deze 2 problemen de kern van een slechte internetverbinding.

  • Makkelijk te installeren:

Vaak hebben mensen het idee dat het enorm lastig is om zo’n Wifi systeem te installeren. Maar dat is bij het Netgear Orbi RBK50 – Multiroom Wifi systeem niet het geval. Het systeem is makkelijk te installeren aan de hand van een app, ideaal!

  • 2 verdiepingen:

Dit systeem is ideaal voor een huis met 2 verdiepingen om van de beste internetverbinding te genieten.

  • Ouderlijk toezicht:

Je kunt gemakkelijk controle houden over het internetgebruik van je huisgenoten. Je kunt bijvoorbeeld de maximale tijd online instellen. Ook kun je een bedtijd instellen via de Orbi app. Na deze ingestelde tijd kan er geen gebruik meer worden gemaakt van het internet. Je kunt zelfs de Wifi voor een bepaald apparaat op pauze zetten.


Wanneer moet ik de Netgear Orbi RBK50 aanschaffen?

Deze wifi systeem moet je aanschaffen, wanneer je last hebt van haperingen tijdens het internetten of een plotselinge verslechterde internetverbinding. Ook zou je het kunnen aanschaffen, wanneer de kwaliteit van het internet in bepaalde ruimtes niet goed genoeg is.


Bekijk ook: De beste multiroom wifi systeem van 2024

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *