Ring Stick Up Cam Review

De Ring Stick Up Cam is een ongelooflijk veelzijdige beveiligingscamera. Hij kan zowel binnen als buiten worden geplaatst en hij heeft drie manieren waarop u hem kan aan sluiten op stroom. U kunt een batterij gebruiken, op een stopcontact gebruiken of met het Ring Zonnepaneel stroom leveren. Hij waarschuwt u als hij beweging ziet, laat u spreken door een microfoon, en laat u het beeld zien op uw telefoon. Hij is het Zwitserse legermes van de veiligheid – maar zal hij u veilig houden?


  • Betaalbaar
  • Nachtzicht
  • Kwaliteitsvideo
  • Tweerichtingscommunicatie
  • Klein
  • Geen sirene
  • Het geluid wordt niet gecontroleerd
  • Werkt alleen met Alexa


Eenvoudige installatie

Net als bij andere camera’s voor bij uw deur, zoals de Ring Spotlight Cam, is de installatie supermakkelijk. In principe downloadt u gewoon de app en vervolgens scant u de codekaart die in de doos zit. De app leidt u door het instellen van uw nieuwe camera, van een GIF-weergave die aangeeft hoe u de onderkant van de camera moet draaien tot het plaatsen van de meegeleverde batterij, en zelfs het doorlopen van de verbinding van de camera met uw Wifi.

De naam is echter een beetje misleidend. Bij een camera met een naam als Stick Up Cam verwacht u dat u hem aan alles vast kunt zetten. Dit is dus niet zo. U moet hem op een plank zetten of aan een muur bevestigen met behulp van de beugel en de schroeven.


Welke eigenschappen heeft het?

Foto credits: Ring

Het apparaat is groter dan zijn kleine broertje, de Ring Indoor Cam. Met 60 mm × 60 mm × 97 mm zonder zijn stand, kan de Stick Up Cam nog steeds een onopvallende toevoeging aan uw huis zijn. Hij heeft veel geweldige functies die zich goed opstapelen tegenover vergelijkbare beveiligingscamera’s.

Hij heeft 1080p Hd-video, wat hetzelfde is als zijn grootste concurrenten, de Arlo Pro 2 (onze keuze voor de beste home security camera van 2019) en de Nest Cam IQ.

De videokwaliteit is duidelijk en helder, ook ’s nachts. Het beeldbereik is gelijk aan dat van zijn concurrenten. Zowel de Arlo Pro 2 als de Arlo Pro 2 hebben een gezichtsveld van 130 graden. Wilt u meer dan dat, dan moet u upgraden naar een camera met een groter gezichtsveld.

De Stick Up Cam is ideaal voor kleine ruimtes, het letten op uw voordeur, of het bekijken van een specifiek gebied van uw tuin.

Ook de Stick Up Cam wordt net als Arlo geleverd met bewegingsdetectie, en de gevoeligheid kan worden aangepast, zodat hij u niet overal op attent maakt. Arlo’s app heeft echter meer functies als het gaat om het aanpassen van de detectiegevoeligheid. Arlo kan u ook waarschuwen als hij iets hoort wat niet op deze camera staat.

Welke apps kunt u ermee gebruiken?

Als u geen fan bent van Alexa, is deze camera waarschijnlijk niet voor u. De Arlo kan werken met Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, IFTTT en Stringify. De Stick Up Cam ondersteunt ook Alexa apparaten, zodat u bijvoorbeeld de camera’s op de Amazon Echo Show kunt bekijken. Als u dit niet heeft dan kunt u de Ring app nog steeds gebruiken om alle functies ervan te gebruiken via uw smartphone.

Ook heeft Arlo een 100+ decibel Smart Security Siren die u op afstand kunt bedienen of die u zo kunt instellen dat hij wordt getriggerd door beweging of geluid. De Stick Up Cam heeft een sirene, maar u moet deze activeren met behulp van de app. Er is geen automatisch geluid mogelijk als hij beweging ziet.


Wat is de Prijs van de Ring Stick Up Cam?

De Stick Up Cam 2 kunt u kopen voor 79 euro. De camera wordt geleverd met een gratis proefversie van de Ring Protect video-opnamedienst, die elke video die uw camera in de cloud opneemt, uploadt en 60 dagen opslaat. Na afloop van de proefperiode van 30 dagen bedraagt de basisservice 3 euro per maand of 30 euro per jaar en dekt slechts één apparaat.

Als u meer dan één camera hebt, kunt u een Ring Protect Plus plan krijgen dat al uw apparaten dekt voor 100 euro per jaar. Dat is veel goedkoper dan dat van de de Arlo 2, die 311 euro kost of de Nest Cam IQ, die 299 euro kost.


Onze mening voor de Ring Stick Up Cam

Foto credits: Ring

Over het algemeen is de Ring Stick Up Cam een goede keuze. Hij heeft niet alle kenmerken die topkwaliteit beveiligingscamera heeft, maar hij doet het geweldig en heeft hij een fenomenale prijs.


Is er een beter alternatief?

De Arlo Pro 2 werkt met meer dan alleen Alexa en heeft nog een paar extra functies, maar als u zicht hier niet aan stoort, dan zult u net zo blij zijn met de Stick Up Cam.


Waar kunt u het apparaat plaatsen?

Foto credits: Ring

De Ring Stick Up Cam kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, maar heeft wel zijn beperkingen. Regen kan ervoor zorgen dat hij tijdelijk niet werkt, volgens de handleiding, en hij kan niet ondergedompeld worden in water. Hij heeft een beperkte garantie van een jaar. Het bedrijf vervangt gratis alle Ring producten die slecht functioneren als gevolg van defecte onderdelen.


Moet u een Ring Stick Up Cam kopen?

Ja, het is een goed apparaat met vele functies en is goedkoper dan veel van zijn concurrenten.

Video Credits: Ring


Lees ook: De beste beveiligingscamera van 2020


Bron: https://www.digitaltrends.com/smart-home-reviews/ring-stick-up-camera-review/

Naamsvermelding: Alina Bradford 

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *