Wat zijn de kosten van Amazon Prime in Nederland?

Ben jij van plan om Amazon prime binnenkort te kopen in Nederland? Maar ben je nog eerst onderzoek aan het doen over bijvoorbeeld de kosten? In dit artikel gaan wij je alles uitleggen over wat Amazon prime nou precies is en wat het kost in Nederland. Laten we eerst beginnen met het kijken naar wat Amazon prime is.


Wat is Amazon Prime?

Amazon Prime is een betaalde abonnement bij Amazon. Met Amazon Prime in Nederland krijg je veel voordelen zoals het downloaden of streamen van duizenden populaire films. De films kun je zowel online als offline bekijken op je smartphone, laptop of tv.

Amazon vermeldt een aantal redenen waarom klanten die de website bezoeken een Prime abonnement willen. Hieronder vindt je er een paar.


Voordelen van Amazon Prime in Nederland


1. Onbeperkt gratis bezorgen

Met een Amazon Prime abonnement, hoef je geen bezorgkosten te betalen. Ook als het pakketje heel goedkoop is, is het bezorgen gratis.

2. Vandaag nog bezorgt

Er is een kans dat als je nu een Amazon prime abonnement koopt, je vandaag nog een pakketje kunt verwachten. Kan het nog sneller?

3. Stream of download duizenden films

Ben je op zoek naar een keertje iets nieuws? Kijk dan eens op PrimeVideo.com. Hier vind je alle films die je met Amazon Prime kunt bekijken.

4. Gratis games

Ben jij een echte gamer? Met Amazon Prime krijg je elke maand gratis games om te spelen. Is dat alles? Nee! Je krijgt er ook een gratis Twitch channel abonnement bij.

5. Onbeperkte opslag

Sla je foto’s op in Amazon foto’s. Amazon prime geeft je onbeperkte opslag voor al je apparaten. Zo zit je telefoon of computer nooit meer te vol met leuke foto’s.


Wat kost Amazon Prime in Nederland?

In Nederland kost een abonnement op Amazon Prime momenteel €2,99 per maand. Met de knop hieronder heb je altijd de goedkoopste optie en kun je het zelfs GRATIS uitproberen.


Bron: https://www.amazon.nl/prime?ref_=nav_prime_try_btn

Was dit artikel behulpzaam?

One thought on “Wat zijn de kosten van Amazon Prime in Nederland?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *